Γυναίκα από πάνω: 7 αστεία πράγματα που όλες σκεφτόμαστε

Γυναίκα από πάνω: 7 αστεία πράγματα που όλες σκεφτόμαστε

Μη ντρέπεσαι: Ήρθε η ώρα να ταυτιστείς

Αυτή εδώ η στήλη υπάρχει για έναν πολύ βασικό λόγο: Για να λύνει τις απορίες της κάθε γυναίκας εκεί έξω, η οποία έχει βασανιστεί και προβληματιστεί με τους άντρες, και θέλει έναν ώμο στιβαρό για να κλάψει αλλά και μία σαφή και εμπεριστατωμένη άποψη. Εκτός φυσικά από συμβουλές, είμαστε εδω για να σου δώσουμε χαρά και φυσικά να σου προσφέρουμε απλόχερα γέλιο, μιας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλα αυτά τα κουλά που μπορεί να σκέφτεσαι για τους άντρες και το σεξ, σίγουρα τα σκέφτονται και αμέτρητες άλλες γυναίκες. Και τι γίνεται φίλη μου όταν δηλώνεις ορθά κοφτά, ότι δε σου αρέσει να είσαι από... πάνω; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάβεις βλέμματα αηδίας από πολλούς, αλλά μη «μασάς». Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δε συμπαθεί ιδιαίτερα αυτή τη στάση, οπότε μη νιώθεις εξωγήινη. Ήρθε η ώρα λοιπόν, με διάθεση σαφώς χιουμοριστική-να το τονίσουμε αυτό-να μιλήσουμε για όλες αυτές τις σκέψεις που κάνουμε όταν είμαστε από πάνω και... καθόλου δεν μας αρέσει.

1. Τώρα ήρθε η σειρά μου δηλαδή; Και εκεί που έχεις συνηθίσει και το απολαμβάνεις τσουπ, αλλάζει στάση και σε βάζει απο πάνω. Ναι βιώνεις μικρούς θανάτους και σκυλοβαριέσαι μέχρι αηδίας, αλλά η inner sex goddess σου, δεν σου επιτρέπει να αρνηθείς. Αφού μπήκες στο παιχνίδι, θα παίξεις κοπελιά.

2. Eλπίζω να μη φαίνεται πεσμένο το στήθος μου: Αχ κορίτσι μου, νομίζεις ότι το στήθος σου είναι αγέρωχο και εντυπωσιακό όπως όταν ήσουν 20 ετών; Αμ δε. Από την άλλη, είναι απολύτως λογικό να σε προβληματίζει και φυσικά να σε νοιάζει η εικόνα σου. Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου οπότε χαλάρωσε.

3. Αν κάνω αυτή την κίνηση παίζει να σπάσω το πέος του; Βασικά το συγκεκριμένο δε σπάει γιατί δεν έχει κόκαλα. Αλλά έτσι κι αλλιώς μικροτραυματισμοί πάντα θα υπάρχουν. Οπότε λίγη προσοχή.

4. Να κάνω-πάνω κάτω ή μπρος-πίσω; Αυτό κι αν είναι μέγα δίλημμα. Διότι όπως αντιλαμβάνεσαι, το πέρα-δώθε είναι πιο βολικό, αλλά το πάνω-κάτω είναι πιο απολαυστικό. Παρόλα αυτά, αν μας ρωτάς δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό από το συγκεκριμένο, ειδικά αν δεν έχεις γάμπα και μπούτι ποδοσφαιριστή, οπότε μείνε στο πέρα-δώθε και αν εκείνος δυσανασχετήσει, ας αναλάβει πρωτοβουλία.

5. Παναγία μου, κουράστηκα: Δεν έχουν περάσει πάνω από 3 λεπτά, αλλά εσένα σου έχουν φανεί σαν αιώνας; Ναι φίλη μου, είσαι εξαντλημένη και δε βλέπεις την ώρα να αλλάξετε στάση. Προσπάθησε να βρεις κάπου να στηρίξεις το ταλαιπωρημένο σου κορμί, μπας και γλιτώσεις τη λιποθυμία. Γιατί διαφορετικά δε σε βλέπουμε καλά.

6. Κάνε να μην πάει το χέρι του προς τα πίσω: Ξέρεις τι εννοούμε. Όταν εσύ είσαι από πάνω, και εκείνος αφού ασχοληθεί με το στήθος σου, πάει και λίγο προς τα κάτω, εκεί όπου υπάρχουν οι ζάρες από τα μπουτάκια σου και τα πλαϊνά σου παχάκια. Ξέρουμε, πανικοβάλλεσαι. Αλλά μη στενοχωριέσαι. Ούτε αυτά τον ενδιαφέρουν.

7 πράγματα που όλοι οι άντρες σκέφτονται για τις γυναίκες αλλά δεν παραδέχονται

7. Χριστέ μου πώς είναι έτσι; Έλα τώρα... Όλες μας το έχουμε πει έστω και μία φορά. Δεν υπάρχει πιο αστείο πράγμα από την αντρική φάτσα σε έκσταση. Μη στενοχωριέσαι. Μάλλον ξέρει και ο ίδιος ότι δείχνει γελοίος.

Οι μεγαλύτερες και πιο αστείες αντρικές απορίες σχετικά με τη γυναικεία μόδα