5 φαντασιώσεις στο σεξ, που κανένας άντρας δε θα σου παραδεχτεί

5 φαντασιώσεις στο σεξ, που κανένας άντρας δε θα σου παραδεχτεί

Δεν έχουν άδικο που... φοβούνται

Το σεξ ως γνωστόν, είναι ευχαρίστηση, αναζωογόνηση και όλα τα γνωστά. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα-βασικά είναι σίγουρο-από ένα σημείο και μετά, κυρίως έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, οι... σεξουαλικές σας συνευρέσεις, να γίνουν λίγο βαρετές, λίγο ρουτίνα, λίγο πιο σπάνιες μέχρι ανύπαρκτες, με αποτέλεσμα να αποξενωθείς από τον καλό σου και τελικά να καταλήγετε να είστε σαν... αδερφάκια! Και τι κάνουμε όταν βαριόμαστε μέχρι θανάτου να κάνουμε σεξ με το σύντροφό μας; Βάζουμε στο παιχνίδι, φυσικά, τη φαντασίωση. Διότι φίλη μου, όσο ντροπαλή κι αν είσαι και όσο κι αν ντρέπεσαι και θεωρείς ότι αυτά τα πονηρά δεν είναι για σένα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις σχέση και να μην κάνεις σεξ! Εμείς λοιπόν, επειδή είμαστε-ας το πούμε σεμνά, επαναστατικοί-και επειδή δεν μας αρέσει να επαναλαμβανόμαστε, λέμε να σου αφιερώσουμε τις πιο τολμηρές και περίεργες φαντασιώσεις των αντρών στο σεξ τις οποίες δεν τολμούν να αποκαλύψουν στις συντρόφους τους, αλλά αποκάλυψαν σε μας! Δώσε προσοχή λοιπόν, κι αν θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά, μπορείς να τις εφαρμόσεις κιόλας. Εξάλλου, στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται.

1. «Η αλήθεια είναι ότι γουστάρω την κοπέλα μου πολύ, αλλά κάποιες φορές πραγματικά κουράζομαι όταν πρέπει να τα κάνω όλα εγώ. Με κάνει να αναρωτιέμαι αν όντως απολαμβάνει το οτιδήποτε ή απλά το κάνει για μένα. Βασικά έτσι για την αλλαγή, θα ήθελα πάρα πολύ έστω για μία και μόνο φορά να αναλάβει εκείνη τα ηνία κι εγώ απλά να ακολουθώ τις διαταγές της. Νομίζω ότι αυτό μέχρι να το κάνω, δε θα μπορέσω να το βγάλω από το μυαλό μου». Ξέχνα τους άντρας παλαιάς κοπής που ήθελαν να έχουν σε όλα το πάνω χέρι. Ήρθε η ώρα να δείξεις την... άλλη σου πλευρά.

2. «Εντάξει η κοπέλα μου είναι λίγο συντηρητική και είμαι εντάξει μ' αυτό, αλλά μερικές φορές θα ήθελα να κάνει και κάτι για να με εκπλήξει και να με αιφνιδιάσει. Κάτι που δε θα τολμούσα ποτέ να της ζητήσω-αλλά το θέλω σαν τρελός-είναι να καθίσει στο πρόσωπό μου και να της κάνω στοματικό! Ξέρω δεν είναι πολύ τολμηρό αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μου αρνηθεί και θα με κοιτάξει και περίεργα». Κι αν τελικά δεχτεί; Είναι να της χάνεις αυτές τις ευκαιρίες;

3. «Τη φαντασίωσή μου, όχι μόνο δε θα την αποκαλύψω ποτέ στην κοπέλα μου από φόβο μήπως με χωρίσει, αλλά γιατί πολύ πιθανό να κινδυνεύσει και η σωματική μου ακεραιότητα. Δε φταίω εγώ αλλά η κολλητή της είναι πολύ σέξι, και παρόλο που δεν μου βγάζει κάτι παραπάνω, θα ήθελα πολύ να κάνω τρίο μαζί της. Φυσικά η άλλη να είναι η κοπέλα μου. Είμαι πολύ κύριος»! Αλήθεια μην της το πεις καλύτερα ποτέ αυτό. Για το καλό σου.

4. «Αυτό που θέλω στο σεξ δεν ξεστομίζεται, πόσο μάλλον στην κοπέλα μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνουμε σε δημόσιο χώρο, χωρίς φυσικά να μας ενδιαφέρει αν μας βλέπεις κανείς. Βέβαια, θα είναι αρκετά δύσκολο να την πείσω, οπότε καλύτερα να μην το αναφέρω καν». Ποτέ δεν ξέρεις πάντως. Μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

5 γυναικείες συμπεριφορές που βγάζουν τους άντρες εκτός εαυτού

5. «Το παλεύω χρόνια μέσα μου να το αποκαλύψω, αλλά πάντοτε κολλάω, ειδικά στην κοπέλα μου. Σαν κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, λατρεύω το στοματικό, αλλά θα το ήθελα κάποια στιγμή, με μία μικρή παραλλαγή. Για να γίνω πιο σαφής, θα ήθελα να καθίσει ανάσκελα στο κρεβάτι, με το κεφάλι της να κρέμεται και εγώ από πάνω της όρθιος να απολαμβάνω το στοματικό μου. Λέτε να δεχτεί»; Μπορεί και ναι!

5, άσχετα με την εμφάνιση πράγματα, που ένας άντρας θα προσέξει πάνω σου