Ποιο είναι το πιο ερωτογενές σημείο του γυναικείου σώματος;

Ποιο είναι το πιο ερωτογενές σημείο του γυναικείου σώματος;

Συμφωνείς με τα αποτελέσματα της έρευνας;

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές τις ερωτογενείς ζώνες των αντρών, και ελπίζουμε τα λόγια μας να πιάνουν τόπο γιατί τα γράφουμε για τα μάτια σας και μόνο. Παρόλα αυτά, ήρθε η ώρα να δώσουμε λίγη περισσότερη σημασία και σε σένα φίλη εκεί έξω, που είσαι μία γυναίκα απελευθερωμένη, έτοιμη να απολαύσει το πολύ-και κυρίως-το καλό σεξ!

Αν κάτι λοιπόν θεωρείται καλύτερο από το σεξ-και εννοούμε την πράξη αυτή καθεαυτή-είναι αναμφίβολα τα προκαταρκτικά, τα οποία ανεβάζουν το επίπεδο των συνευρέσεών μας, και τις κάνουν πιο σέξι και απολαυστικές. Και όταν λέμε προκαταρκτικά, δεν εννοούμε το στοματικό-αυτό άλλωστε θα ήταν προφανές-αλλά διάφορα άλλα «παιχνίδια» τα οποία είναι ικανά να αυξήσουν τη λίμπιντο κατακόρυφα.

Και ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στο γυναικείο σώμα οποίο οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν να τις αγγίζουν; Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε 2000 γυναίκες, το 39% απάντησε γύρω από τις θηλές, το 28% στο πίσω μέρος του λαιμού, το 17% εσωτερικά των μηρών και το 10% στα αυτιά (τα οποία ανεβαίνουν επικίνδυνα στις προτιμήσεις και αντρών και γυναικών).

4 σημεία που ΔΕΝ θα προσέξει όταν σε δει για πρώτη φορά γυμνή

5 δοκιμασμένες κινήσεις για να του δώσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του