6 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν στην «πέφτει»

6 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν στην «πέφτει»

Όταν η υπομονή έχει και τα όριά της

Εμείς οι γυναίκες κάνουμε ένα πολύ μεγάλο λάθος σχετικά με τους άντρες: Υποθέτουμε ότι είναι πάντοτε έτοιμοι για σεξ, ότι θέλουν να κάνουν σεξ με οποιαδήποτε γυναίκα κυκλοφορεί και ότι σε περίπτωση που τους δοθεί η ευκαιρία δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να την αφήσουν να πάει χαμένη. Κι όμως φίλη μου, οι συγκεκριμένοι είναι τελικά οι εξαιρέσεις-και ευτυχώς όχι ο κανόνας-μιας και υπάρχουν και άντρες εκεί έξω, που δε σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι ή τουλάχιστον όχι πάντα. Υπάρχει λοιπόν σοβαρή πιθανότητα, να υπάρχουν αρσενικά που όντως δε θέλουν το σεξ από μία γυναίκα, ή που όντως δε θέλουν μόνο αυτό. Είναι ακριβώς αυτοί οι άντρες, οι οποίοι ενώ βλέπεις ότι ενδιαφέρονται, δεν στην πέφτουν! «Και γιατί παρακαλώ δεν μου την πέφτει»; αναρωτιέσαι. «Μήπως κάτι πηγαίνει στραβά μαζί μου»; Όχι μην άγχεσαι και είσαι μία χαρά. Παρακάτω, σου έχουμε κάποιους βασικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να μην κάνει το επόμενο βήμα, όπως ακριβώς μας τους μετέφερε... ένας άντρας!

1. Είναι αρσενικό παλαιάς κοπής: Φέρε λίγο στο μυαλό σου το Νίκο τον Κούρκουλο ή τον Marlon Brando ή τελοσπάντων ένα γόη παλαιάς εποχής. Ο άντρας λοιπόν αυτός, θέλει σίγουρα να κάνει σεξ, θέλει σίγουρα να σε αγγίξει και γενικότερα σίγουρα... σε θέλει! Αλλά φίλη μου, υπάρχει και ο τρόπος, το τακτ όπως λέμε και ελληνιστί. Πώς θα πάει ο χριστιανός να κάνει επίθεση αν προηγουμένως δεν την έχει βγάλει τη γυναίκα να την ταίσει; Και όχι μία και δύο φορές. Και δέκα και είκοσι αν χρειαστεί. Βασικά όσες κρίνει ο κύριος αυτός αρκετές, για να είναι καλά με τον εαυτό του και κυρίως τον αντρίκιο του το χαρακτήρα. Μη μας πεις ότι σε χάλασε κιόλας.

2. Είναι άπειρος: Σπάνιο αλλά συμβαίνει. Διότι ας υποθέσουμε ότι είναι γύρω στα 30 και έχει κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στις οποίες δεν κεράτωνε. Όχι δεν μιλάμε για εξωγήινο αλλά για κελεπούρι! Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να κοροιδεύεις το συγκεκριμένο διαμαντάκι, με το οποίο όταν εκδηλωθεί-θα πάρει καιρό οπότε υπομονή-θα περάσεις ζάχαρη, προσπάθησε να τον κάνεις να αισθανθεί άνετα και να του δείξεις ότι σου αρέσει. Προσοχή όμως, μην το τρομάξεις το παιδί και φύγει τρέχοντας. Είναι ευάλωτη ψυχή.

3. Φοβάται την απόρριψη: Γενικά είμαστε της άποψης ότι αν δεν πάθεις δε θα μάθεις. Επίσης, άνθρωπος που δεν έχει φάει χυλόπιτα, δεν ξέρει τι πάει να πει έρωτας, καψούρα και απογοήτευση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και εκείνοι οι περίεργοι, οι οποίοι τρέμουν και μόνο στη σκέψη της απόρριψης με αποτέλεσμα απλά να τηρούν στάση αναμονής. Και τι κερδίζουν από αυτό; Απολύτως τίποτα! Σε περίπτωση που εσύ το... δειλό αυτό αγόρι το θέλεις, μπορείς να του δείξεις αρκετά ξεκάθαρα τα συναισθήματά σου, σε φάση έκθεσης, γιατί αλλιώς σε βλέπουμε γριά και ακόμα να περιμένεις να έρθει να σου πει γεια.

4. Δεν είναι και τόσο... του σεξ: Ναι ξέρουμε γελάς με την ψυχή σου στο άκουσμα, ή μάλλον στο διάβασμα αυτών των γραμμών, αλλά να ξέρεις ότι όντως υπάρχουν και κάποιοι άντρες οι οποίοι από το να κάνουν σεξ με κάποια που δε θέλουν πολύ ή να κάνουν σεξ σε φάση που δεν είναι και πολύ στα πάνω τους, προτιμούν να μην κάνουν καθόλου. Και εδώ που τα λέμε, καλύτερα έτσι, γιατί υπάρχουν κι άλλοι, που έχουν πάει μέχρι και με θηλυκιά γάτα, κάτι που δε θεωρούμε και τόσο τιμητικό.

5. Σε βλέπει σαν φίλη: Βρε παιδί μου, τα πράγματα πλέον είναι πολύ μπερδεμένα. Έτσι όπως έχουν γίνει οι ανθρώπινες σχέσεις, πιο χαλαρές και κουλ, άντρες και γυναίκες κάνουν παρέα και δεν τρέχει και τίποτα, είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να καταλάβεις πότε ένας άντρας όντως σε θέλει ή απλά φλερτάρει μαζί σου για να περνάει ευχάριστα την ώρα του. Οπότε ναι, όσο εντυπωσιακή και σέξι κι αν είσαι, υπάρχει πιθανότητα να σε βλέπει απλά και μόνο σα φίλη.

Σε ποιο μέρος προτιμούν οι άντρες να κάνουν σεξ; Και δεν είναι αυτό που νομίζεις

5 άντρες αποκαλύπτουν τις πιο ξενέρωτες ατάκες που έχουν ακούσει πάνω στο σεξ

6. Σε γουστάρει ο φίλος του: Κατάλαβες; Αυτά είναι τα δύσκολα και περίεργα. Βέβαια εσύ δε θέλεις το φίλο του, αλλά και τι να κάνεις; Στην προκειμένη η θέση σου είναι πολύ δύσκολη. Αν όντως τον θέλεις πολύ, κάνε κίνηση. Υπάρχει όμως περίπτωση να φας χυλόπιτα, όχι επειδή δε σε θέλει, αλλά επειδή δε θέλει να πληγώσει το φίλο του. Πώς να το κάνουμε; Οι άντρες δε βάζουν καμία γυναίκα πάνω από το φίλο τους. Πόσο μάλλον κάποια για την οποία δε τρελαίνονται κιόλας.

Έρευνα: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μία γυναίκα;