Tι λένε οι άντρες μετά το σεξ και τι... πραγματικά εννοούν;

Tι λένε οι άντρες μετά το σεξ και τι... πραγματικά εννοούν;

Ένα θέμα ευαίσθητο και ταυτόχρονα... σκληρό

Οι καιροί είναι δύσκολοι, όχι μόνο γενικά αλλά και ειδικά- φυσικά αναφερόμαστε στις σχέσεις-. Με λίγα λόγια, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι έχουμε γίνει τόσο καχύποπτοι με τους γύρω μας, που αν δε δούμε αποδείξεις και ονόματα, δεν πιστεύουμε τίποτα! Και να σου πούμε και κάτι φίλη μου; Πολύ καλά κάνεις, διότι η καχυποψία και η δυσπιστία σου, κατά 99% είναι δικαιολογημένη. Ειδικά στο θέμα των αντρών και των σχέσεων, θα πρέπει πάντα να ξεκινάς οπλισμένη με κουράγιο και κυρίως διορατικότητα, για να μπορείς να ανιχνεύεις ανά πάσα ώρα και στιγμή το ψέμα, το οποίο σίγουρα θα πέσει στο τραπέζι! Και δυστυχώς, κορίτσι μου, οι άντρες λένε αρκετά ψέματα, μόνο και μόνο για να κάνουν σεξ μαζί σου, ή τελοσπάντων για να κερδίσουν κάτι! Δεκτόν και έχουμε κι εμείς το μερίδιο ευθύνης μας. Έλα όμως που πλέον μπορούν και εκτοξεύουν το ψέμα, ακόμα και αμέσως μετά το σεξ. Ξέρεις, εκείνη την ώρα που είσαι θολωμένος, χαλαρός και γεμάτος... συναισθήματα, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο παρτενέρ ανοίγει τον ασκό της ατάκας, και όποιον πάρει ο χάρος. Ανιχνευτή ψεύδους δεν έχεις, έχεις όμως εμάς να δούμε πέρα από τις λέξεις και να βρούμε το πραγματικό νόημα της κάθε λέξης που βγαίνει από το στόμα του. Εν ολίγοις, τι λέει, και τι πραγματικά εννοεί ένας άντρας μετά το σεξ;

1. «Αυτό ήταν πολύ καλό»: Με λίγα λόγια ό, τι κι αν έκανες οφείλεις να το επαναλάβεις. Αυτό που σου λέει εμμέσως πλην σαφώς, είναι ότι θέλει το σεξ σας να είναι έτσι ακριβώς ΠΑΝΤΑ. Έκανες τη στάση χταπόδι; Τη θέλει συνέχεια. Ντύθηκες catwoman; Η μόνη αλλαγή που θα σου επιτρέψει είναι να εμφανιστείς ως... supergirl! Γενικά ο άντρας είναι όπως τον μάθεις. Και άπαξ και τον έμαθες στα... λούσα, άντε μετά να τον κάνεις καλά. Δηλαδή να είναι vanilla η φάση σου ένα βράδυ και εκείνος να θέλει ακροβατικά. Πουθενά δεν τους βρίσκεις.

2. «Ω Θεέ»: Η επίκληση στα Θεία, είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό, και σίγουρα θα πρέπει να σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και περηφάνεια. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή, που τουλάχιστον ως σκεύος ηδονής έχεις πάρει τα 10 με τόνο! Καλά, θα το έχει πει σίγουρα και σε άλλες, αλλά όχι σε όλες. Κάτι που σε ανεβάζει αυτομάτως στο βάθρο των γυναικών που... ξέρουν. Γενικά η φράση αυτή σημαίνει ότι ο τύπος τα έχει δει όλα μαζί σου, και εννοούμε στο σεξ πάντα. Για τα άλλα δεν παίρνουμε και όρκο. ΥΓ: Προφανώς το «Ω Θεέ» έχει κι άλλες παραλλαγές, αλλά δεν μας επιτρέπεται να τις αναφέρουμε. Μεγάλο κορίτσι είσαι και ξέρεις.

3. «Θέλω να κοιμηθώ»: Η φράση αυτή είναι διφορούμενη οπότε καλά θα κάνεις να μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Αν με το που τελειώσετε εκείνος νιώθει υπερβολικά πτώμα και σου γυρίζει την πλάτη, τότε τα πράγματα είναι σκούρα και μάλλον δε θέλει να σε βλέπει και πολύ. Αν σου κάνει κανά δυο αγκαλιές σου δώσει και κανένα φιλάκι και τον γλυκοπάρει, τότε πραγματικά ο άνθρωπος θέλει να κοιμηθεί. Δεν είναι ότι δε σε θέλει, ηρέμησε.

4. «Πού τα έμαθες όλα αυτά;»: Βασικά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πιστεύει ότι στα έχει μάθει κάποιος άντρας όλα αυτά. Οι περισσότεροι θεωρούν είτε ότι το... ταλέντο σου είναι έμφυτο, είτε ότι έχεις δει άπειρες ταινίες πορνό, οι οποίες έχουν αποδώσει τα μέγιστα. Καλό θα ήταν στην ερώτηση αυτή να μην απαντήσεις. Είναι παγίδα!

5. «Ας μείνει μεταξύ μας»: Προφανώς και δεν έχεις σκοπό να βγεις στο μπαλκόνι του ρετιρέ σου-ναι ρετιρέ δεν κατατάλαβα- και να το βροντοφωνάξεις και αυτό το ξέρει! Το θέμα στην προκειμένη δεν είναι η εχεμύθεια αλλά το γεγονός ότι εφόσον θα μείνει μυστικό, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και τίποτα παραπάνω ανάμεσά σας. Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να θέλει κάποια άλλη, μπορεί απλά να σε θέλει μόνο για σεξ. Το θα μείνει μεταξύ μας, είναι ακριβώς το: «Θα κάνουμε μόνο σεξ και τίποτα παραπάνω».

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο οι άντρες λατρεύουν να κάνουν στοματικό σεξ

6. «Μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να πάω στα γενέθλια της αδερφής του κολλητού μου»: Και γενικά μόλις θυμήθηκε ότι έχει να κάνει κάτι πάααααρα πολύ σημαντικό το οποίο και είχε ξεχάσει. Πρώτον, τα σημαντικά δεν τα ξεχνάς. Δεύτερον, ακόμα κι αν όντως έχεις να κάνεις κάτι, μπορείς να το καθυστερήσεις, αν θέλεις να μείνεις λίγο παραπάνω με τη γυναίκα που μόλις έκανες σεξ. Οπότε, αν τον βλέπεις να βάζει πανικόβλητος σώβρακο και παντελόνι και να φεύγει με τα κορδόνια λυτά, τότε μάλλον, δεν είσαι και η γυναίκα της ζωής του.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι άντρες κερατώνουν

Ρωτήσαμε και μας είπαν: 5 τύποι γυναικών που οι άντρες... δεν παντρεύονται