4 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του

Και να προχωρήσεις παρακάτω

Εντάξει καταλαβαίνουμε την καψούρα, τον έρωτα ακόμα και την εμμονή-αν και αυτό είναι αρνητικό παρόλο που όλοι μας το έχουμε πάθει κάποια στιγμή στη ζωή μας-. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι να κολλάς σε μία κατάσταση που εκ των πραγμάτων είναι αδιέξοδη. Και κακά τα ψέματα, είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον και να περιμένεις να τον δεις ή να γίνει έστω κάτι, αλλά στην περίπτωση που το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, μήπως απλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι θα πρέπει να πας παρακάτω; Διότι καταλαβαίνουμε να διεκδικήσεις έναν άντρα και να του δείξεις ότι τον θέλεις, αλλά από τη στιγμή που ο καιρός περνάει και δε βλέπεις φως, καλό θα ήταν να αφήνεις κάποια πράγματα πίσω σου και να βάζεις πλώρη για νέες εμπειρίες. Και ακόμα κι αν εθελοτυφλείς, κάποια στιγμή θα πρέπει να δεις τα σημάδια που εκείνος-άθελά του πάντα-σου στέλνει. Εμείς σου έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά, για να συνειδητοποιήσεις, ότι μπορεί εσύ να θέλεις, αλλά εκείνος μάλλον όχι.

1. Ξεχνάει να σου απαντήσει στα μηνύματα: Για να είμαστε ειλικρινείς, όσο κακή σχέση κι αν έχει ένας άντρας με το κινητό και γενικά την επικοινωνία, όταν μία γυναίκα τη γουστάρει, δεν υπάρχει περίπτωση να του στείλει το παραμικρό και εκείνος να την αγνοήσει. Πάρε παράδειγμα και από τον εαυτό σου: Σε αυτόν που θέλεις απαντάς μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ενώ άλλους τους βάζεις στην αναμονή επ' αόριστον Ε αυτό ακριβώς κάνει κι εκείνος. Και αναφερόμαστε στη δεύτερη περίπτωση. Συγνώμη αλλά μάλλον η σχέση που ονειρευόσουν ότι θα κάνεις, δε θα γίνει!

2. Φλερτάρει με άλλες μπροστά σου: Δηλαδή τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις; Να έρθει μες στην μούρη σου και να σου πει: «Δε σε θέλω»; Κανένας άντρας όταν γουστάρει πραγματικά μία γυναίκα, δεν ρισκάρει να την ξενερώσει για κανένα λόγο. Οπότε, εφόσον δεν τον αφορά να ασχοληθεί με άλλες γυναίκες μπροστά σου, μάλλον δε φοβάται και να σε χάσει. Γιατί πολύ απλά, δε θέλει να σε βρει!

3. Δε σου κάνει ποτέ κοπλιμέντα: Εντάξει είναι και μερικοί άντρες που είναι έτσι ο χαρακτήρας τους, με αποτέλεσμα να αποθεώνουν οποιαδήποτε γυναίκα βρεθεί στο δρόμο τους. Όταν όμως εκείνος, ακόμα κι αν δεν είναι στο χαρακτήρα του, δε σου έχει πει ούτε μία φορά έναν καλό λόγο, δε σημαίνει φυσικά ότι δε σε συμπαθεί, αλλά πολύ απλά ότι του περνάς αδιάφορη.

O απίστευτος παράγοντας που αποτρέπει το σύντροφό σου από το να σε κερατώσει

4. Σου το λένε οι φίλοι σου: Οι οποίοι εμπεριστατωμένα θέλουν το καλό σου. Εφόσον λοιπόν άνθρωποι που θέλουν το καλό σου σου λένε τα σκληρά αυτά λόγια, τότε μάλλον είναι και αλήθεια. Οπότε, άστον στην ησυχία του, και βρες έναν άλλον να ασχοληθείς που πιθανότατα να σου δώσει και αυτά που θέλεις.

5 πράγματα που ένας άντρας πεθαίνει να σου πει, αλλά... φοβάται

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ