5 μυστικά σχετικά με το σεξ που μάλλον δεν ήξερες

5 μυστικά σχετικά με το σεξ που μάλλον δεν ήξερες

Πας ένα στοίχημα ότι πίστευες το αντίθετο;

Πιστεύετε ότι στο σεξ είστε η απόλυτη γκουρού και πως μπορείτε να κάνετε τον οποιοδήποτε να μην σας ξεχάσει ποτέ; Είναι πολύ καλό να έχετε αυτοπεποίθηση γιατί είναι κάτι που πραγματικά μετράει στο κρεβάτι, αλλά θα πρέπει να κρατάτε και μία πισινή γιατί κακά τα ψέματα το σεξ είναι τόσο περίπλοκο και υπάρχουν τόσα θέματα γύρω από αυτό, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν και κάποια μικρά μυστικά τα οποία ως διά μαγείας σας... διαφεύγουν! Ας πάμε να δούμε κάποια από αυτά και την επόμενη φορά που θα δηλώσετε ότι είστε ιέρεια, να ισχύει πραγματικά!

1. Η χημεία πάνω από όλα: Πολλοί μπορεί να υποστηρίζουν ότι το να νιώθει κανείς σέξι ή ακόμα και να ελκύει το αντίθετο φύλο, έχει να κάνει με την αύρα και την ενέργεια που αποπνέει και καθόλου με την εμφάνιση! Μέγα λάθος αγαπητές μου, γιατί σε ότι έχει να κάνει με το sex το πρώτο που θα παρατηρήσει ο άλλος, είναι η εμφάνιση και επιπλέον, τείνουμε να έχουμε περισσότερη αυτοποπεποίθηση όταν αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και έναν μόνο μήνα γυμναστήριο να πάει κάποιος, τονώνεται τόσο πολύ η διάθεσή του, που αυτομάτως αισθάνεται καλύτερα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει διαφορά.

2. Ο θαυμασμός σε κάνει... σέξι: Δεν έχετε παρατηρήσει πως αν κάποιοι βράδυ σας κάνουν 2-3 άντρες ενα κοπλιμέντο, ακόμα και το πιο χαζό να είναι η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται και η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη; Ο θαυμασμός είναι μέγα αφροδισιακό λοιπόν, και ο εκάστοτε, είτε άντρας είτε γυναίκα, αν βρεθεί στο επίκεντρο του θαυμασμού αυτομάτως αποκτά πιο έντονο sex appeal και του είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσει με το αντίθετο φύλο. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν για ακριβώς αυτό το λόγο: Γιατί πολύ απλά έχουν πάψει να θαυμάζουν ο ένας τον άλλο.

3. Η γύμνια είναι... αισθησιακή: Μπορεί να σας ακουστεί περίεργο και αλλόκοτο, αλλά το εντελώς γυμνό δεν ήταν ποτέ τόσο σέξι και αισθησιακό όσο φανταζόμασταν για τον εξής απλούστατο λόγο: Όταν το κορμί είναι εντελώς γυμνό δεν μένει τίποτα απολύτως στη φαντασία! Γιατί νομίζετε ότι οι άντρες δεν κάνουν ποτέ με την ίδια ένταση σεξ όσο την πρώτη φορά; Πολύ απλά γιατί ήδη έχουν δει την παρτενέρ γυμνή οπότε και του έχουν λυθεί, αν όχι όλες, οι πιο βασικές απορίες. Φροντίστε κάθε φορά να αποκαλύπτετε τόσο όσο και προς θεού, δεν υπάρχει λόγος να βάλετε ότι πιο κοντό και με λιγότερο ύφασμα υπάρχει προκειμένου να τον εντυπωσιάσετε. Δεν θα τα καταφέρετε!

4. Το αλκοόλ είναι αφροδισιακό: Δεν είναι τυχαίο πως το πρώτο πράγμα που σκέφτονται όλοι όταν πιουν λίγο παραπάνω είναι το σεξ και ότι οι μεγαλύτερες αμαρτίες συνοδεύονται από τη φράση:Είχα πιει λίγο! Παρόλα αυτά, το αλκοόλ είναι ένα τέλειο αφροδιασιακό, οπότε έτσι εξηγούνται και πολλά. Είναι η αιτία που αισθανόμαστε πιο άνετοι και δεν παίρνουμε και τα πράγματα τόσο σοβαρά. Βέβαια, το αλκοόλ σε υπερβολική ποσότητα μπορεί να μειώσει την τεστοστερόνη στον άντρα και να κάνει το ακριβώς αντίθετο στη γυναίκα.

5. Το σεξ μας κάνει... χαρούμενους: Ε ναι λοιπόν, όταν ένας άνθρωπος χαμογελάει δίχως λόγο και όλα του φαίνονται όμορφα και θετικά τότε μάλλον το προηγούμενο βράδυ πέρασε καλά! Είναι συγκεκριμένα πράγματα, όπως επίσης τα ψώνια ή μία έξοδος με φίλους, τα οποία απελευθερώνουν ενδορφίνες οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν χαρά και θετική ενέργεια! Παρατηρήστε το και με τον εαυτό σας. Αν έχετε κάνει sex την επόμενη μέρα ότι και να γίνει στη δουλειά, εσείς θα έχετε ένα απαθές ηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας!

DPG Network