Ο απίστευτος παράγοντας που επηρεάζει το πόσο συχνά κάνεις σεξ

Ο απίστευτος παράγοντας που επηρεάζει το πόσο συχνά κάνεις σεξ

Οι έρευνες μίλησαν

To μόνο σίγουρο είναι ότι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, το σεξ δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως τον πρώτο καιρό μιας και εκτός του ότι η τρέλα και το πάθος που υπάρχουν στις αρχές, σιγά σιγά... εξαφανίζονται, η ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας, επηρεάζουν σημαντικά όχι μόνο τη διάθεση αλλά και τη σχέση δύο ανθρώπων.

Μήπως λοιπόν ο καλός σου κι εσύ, ανήκετε στα ζευγάρια εκείνα που έχουν κάπως... βαρεθεί και κάνουν σεξ κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα; Μη στενοχωριέσαι φίλη μου-βασικά να στενοχωριέσαι γιατί κάτι δεν πάει καλά-αλλά να ξέρεις, ότι πριν τα διαλύσεις όλα, υπάρχει και μία λύση την οποία ούτε καν είχες φανταστεί και η οποία ίσως βάλει τέλος στα προβλήματά σου.

Σύμφωνα λοιπόν με μία έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Utah, τα ζευγάρια που μοιράζονταν τις δουλειές του σπιτιού, έκαναν σεξ, 6.8 φορές τον μήνα σε αντίθεση με εκείνα που παραδέχτηκαν ότι ο ένας από τους δύο έχει αναλάβει μεγαλύτερο μέρος τα οποία έκαναν 5 φορές τον μήνα!

giphymonica friends 4ccae

Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, τα αποτελέσματα αυτά μπορούν να έχουν δύο πολύ βασικές αιτίες: Αφενός όταν οι δουλειές μοιράζονται νιώθουν και οι δύο πιο ξεκούραστοι, και αφετέρου δε νιώθει κανένας αδικημένος, κάτι που λειτουργεί θετικά στη διάθεση για σεξ.

Μήπως είσαι γενετικά προορισμένη... να είσαι single;

Οπότε τώρα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

9 ατάκες που μπορούν να καταστρέψουν αμέσως ένα ραντεβού