9 ατάκες που λένε οι άντρες μετά το πρώτο ραντεβού (και τι πραγματικά εννοούν)

Γωγώ Φούντα
9 ατάκες που λένε οι άντρες μετά το πρώτο ραντεβού (και τι πραγματικά εννοούν)

Με λίγα λόγια: Σε θέλει ή όχι;

Λοιπόν, επιτέλους βγήκατε και επιτέλους έχεις τον άντρα των ονείρων σου ολοζώντανο μπροστά σου. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη δεν είναι το ραντεβού αυτό καθεαυτό αλλά κυρίως το μετά! Διότι φίλη μου, κακά τα ψέματα, στο ραντεβού, εφόσον ο χριστιανός ήρθε, θα κάνει τα πάντα για να περάσει καλά, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να κάνει και σένα να περάσεις καλά! Το βασικό και το ζητούμενο στην προκειμένη, είναι αυτό που θα σου πει όταν χωριστείτε. Είναι η ατάκα εκείνη, την οποία σίγουρα θα αναλύσεις με τις φίλες σου και την οποία σίγουρα θα σκεφτείς τουλάχιστον 15 φορές μέσα σε μία ώρα. Eμείς λοιπόν, επειδή δε θέλουμε να προβληματίζεσαι και επειδή θέλουμε να βλέπουμε πετυχημένες και ευτυχισμένες σχέσεις εκεί έξω, λέμε να αναλύσουμε τις ατάκες που θα σου πει λίγο πριν πείτε καληνύχτα και φυσικά τι... σημαίνουν!

1. Nα πιούμε καφέ κάποια στιγμή: Ναι θέλει να σε ξαναδεί και όχι δεν καίγεται κιόλας! Με λίγα λόγια, αν καιγόταν, θα σου έλεγε το μεθεπόμενο βράδυ να πάτε για φαγητό-πάντα αφήνουμε ένα 24ωρο να περάσει για την αποφόρτιση-. Το ότι θέλει να σε ξαναδεί, αλλά δεν τον απασχολεί κι αν περάσουν δύο εβδομάδες, είναι δεδομένο. Στο χέρι σου είναι να του γίνεις πιο απαραίτητη. Εδώ σε θέλουμε μάγκα.

2. Θα σου τηλεφωνήσω κάποια στιγμή: Σίγουρα θα σου τηλεφωνήσει ή θα σου στείλει μήνυμα γύρω στις 12 τη νύχτα να δει αν κοιμάσαι. Προφανώς και ξέρεις τι θέλει. Μην τρελαθούμε κιόλας. Λυπούμεθα που θα σου το πούμε, αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρεται για σχέση μαζί σου.

3. Τι έχεις στο μυαλό σου; Το ότι σε ρωτάει είναι πολύ θετικό γιατί πολύ απλά θέλει να μάθει. Ίσως του αρέσεις αλλά δεν μπορεί να καταλάβει αν σου αρέσει και σένα ή έστω πόσο σου αρέσει. Οπότε, στην προκειμένη καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής και να του πεις αυτό που σκέφτεσαι, κάπως πιο ωραιοποιημένα προφανώς. Σιγά μην κάνεις και ερωτική εξομολόγηση από την πρώτη μέρα. Είπαμε...

4. Θα ήθελα να γνωρίσω τους φίλους σου: Του αρέσεις και για κάποιο λόγο σε θεωρεί πολύ καλή για να είσαι αληθινή. Οπότε θέλει να γνωρίσει τον κύκλο σου για να καταλάβει αν είσαι ψυχοπαθής ή κάποιου είδους ΑΤΙΑ!

5. Αν δεν πει κάτι συγκεκριμένο: Αυτό να ξέρεις δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Βασικά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη θέλει να φανεί λιγούρι και να σε πιέσει. Οπότε προτιμάει να το αφήσει ανοιχτό και να σου στείλει την επόμενη μέρα για να κανονίσετε. Τώρα αν εξαφανιστεί για πάνω από δύο εβδομάδες, μάλλον δεν του έκανες και τόσο καλή εντύπωση.

6. Θέλεις να πάμε στο σπίτι μου; Koρίτσι μου μάλλον δεν το βλέπει να πηγαίνει κάπου πιο σοβαρά, οπότε μάλλον θέλει να προλάβει να σε ρίξει στο κρεβάτι πριν καλά καλά καταλάβεις τι γίνεται. Και σίγουρα δε θέλει να σε ξαναδεί. Όχι με ρούχα! Αυτό στο υπογράφουμε.

7. Θέλεις να πάμε να πιούμε ακόμα ένα ποτό; Συγχαρητήρια! Του αρέσεις και δε θέλει να σε αποχωριστεί! Επιπλέον του είναι αδιάφορο αν η βραδιά θα τελειώσει με σεξ, γιατί πολύ απλά θέλει εσένα και όχι το κορμί σου! Το οποίο υπέροχο είναι δε λέμε, αλλά αυτό θα του το προσφέρεις από ένα διάστημα και μετά.

8. Θα σε ξαναδώ; Ο γλυκούλης θέλει να σε δει ξανά και δεν ξέρει πώς να το εκφράσει. Έχεις να κάνεις με ένα διστακτικό αγόρι το οποίο σε θέλει και μάλλον όχι για σεξ. Προχώρα αλλά με προσοχή μην τον τρομάξεις.

O βασικός παράγοντας που δε σε αφήνει να έρθεις σε οργασμό

9. Θα ήθελα να σε ξαναδώ: Αυτά είναι! Ο τύπος ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Δε φοβάται να εκφράσει και φυσικά να αποκτήσει αυτό που θέλει. Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν δε σε είχε γοητεύσει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής, ήρθε η ώρα να σε ξελογιάσει!

Στοματικό σεξ: 4 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και οι άντρες σιχαίνονται

10 πράγματα που όλες κάνουμε, αλλά δε θα παραδεχτούμε ποτέ σε έναν άντρα