5 πράγματα που ένας άντρας θέλει να ξέρεις όταν σου κάνει στοματικό

5 πράγματα που ένας άντρας θέλει να ξέρεις όταν σου κάνει στοματικό

Οδηγίες προς όλα τις γυναίκες εκεί έξω!

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά λέμε να το επαναλάβουμε ακόμη μία φορά: Σεξ χωρίς στοματικό δεν είναι σεξ! Με λίγα λόγια, τόσο εσύ, όσο φυσικά και οι αγαπητοί μας κύριοι, οφείλουν να το... εξασκούν το άθλημα αν τελικά θέλουν να αγγίξουν την προσωπική τους κορυφή, και γενικά να μην κάνουν βαρετό σεξ, διότι όσο να πεις όταν αυτό απουσιάζει πόσο ενδιαφέρον να είναι τελοσπάντων; Εμείς λοιπόν, μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη, δε θα μπορούσαμε από το να μη σε ενημερώνουμε ώστε να μπορέσεις να γίνεις εξπέρ και να κάνεις τις σεξουαλικές σου συνευρέσεις πιο... πικάντικες! Τι γίνεται όμως όταν θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με τον παρτενέρ και κυρίως τη στιγμή που εκείνος σου κάνει στοματικό; Λοιπόν εμείς ρωτήσαμε και μας είπαν, 5 βασικά πράγματα τα οποία ένας άντρας θέλει να γνωρίζεις, την ώρα που κάνει το performance του εκεί κάτω. Έχουμε και λέμε...

1. Έχει κανονικά, ανθρώπινα πνευμόνια: Και θα μας πεις εσύ τώρα: Και πού κολλάει αυτό; Κι όμως φίλη μου, όταν εσύ κάτσεις στο πρόσωπό του, για το σέξι του θέματος και να το παίξεις και λίγο αφέντρα και kinky, εκείνος μετά χαράς θα σε περιποιηθεί, αλλά κάποια στιγμή ο αέρας τελειώνει! Αν δε θέλεις να τον δεις να παίρνει το γνωστό μπλαβί χρώμα της ασφυξίας, καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις με τη συγκεκριμένη στάση. Άλλαξέ την πριν να είναι αργά!

2. Δε θα πάθει αμόκ με λίγη τριχούλα: Εντάξει είναι γνωστό ότι οι άντρες δεν έχουν και ιδιαίτερο θέμα, με την τριχοφυΐα τριών ημερών, ειδικά όταν πρόκειται να κάνουν σεξ, αλλά για καλό δικό σου, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα πρέπει να ξυρίζεσαι καμιά φορά. Βασικά για σένα το λέμε, για να αισθάνεσαι ευεξία και καθαριότητα. Ε και για τον άλλο το χριστιανό. Λυπήσου τον από ένα σημείο και μετά.

3. Πάρτο απόφαση ότι ίσως και να μην τελειώσεις: Ναι είναι αλήθεια φίλη μου όσο κι αν δεν μπορείς να το δεχτείς. Είναι μερικές φορές, που απλά δε θα έρθεις σε οργασμό με το στοματικό. Ξέρεις πότε θα πρέπει να αρχίσεις να το υποψιάζεσαι; Όταν μετά από μία ώρα σκληρής δουλειάς, δεν έχεις καταφέρει ούτε... σε mood να μπεις! Εκεί λοιπόν έρχεσαι αντιμέτωπη με μία μεγάλη αλήθεια: Με στοματικό σήμερα δεν τελειώνουμε. Αλλάξτε γρήγορα στάση γιατί έχει πιαστεί και η μασέλα του ανθρώπου.

4. Γίνε εγωίστρια: Καμιά φορά αυτό που θέλει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι απλά να μην ασχολείσαι μαζί του. Με λίγα λόγια, εκείνος κάνει τη δουλίτσα του, κι εσύ προσποιήσου ότι δεν είναι καν εκεί. Άγγιξε το σώμα σου, πέρνα καλά-διότι αυτό θα βγει προς τα έξω-και γενικά κάνε οτιδήποτε για να του αποδείξεις ότι τη δεδομένη στιγμή σου είναι εντελώς περιττός-λέμε τώρα-.

5. Ρίξε και μία προειδοποίηση: Τώρα συγνώμη αλλά δεν έχουν άδικο. Όταν εσύ είσαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή, καλό θα ήταν να αναφέρεις κάτι έτσι για να προετοιμάζεται και ο άλλος. Όχι μόνο για να μην του έρθει ξαφνικό, αλλά κυρίως για να βιώσει ακόμα πιο έντονα τους καρπούς της έντονης προσπάθειάς του! Με λίγα λόγια, άστον να συμμετάσχει στην καλοπέρασή σου και δε θα χάσεις!