Η τέχνη του μηνύματος: 8 φράσεις που θα τον κάνουν να σου απαντήσει 100%

Η τέχνη του μηνύματος: 8 φράσεις που θα τον κάνουν να σου απαντήσει 100%

Δοκίμασε και δε θα χάσεις

Κακά τα ψέματα, όταν μας αρέσει κάποιος, και ειδικά τον πρώτο καιρό, τείνουμε να κάνουμε την μία γκάφα μετά την άλλη, είτε λόγω απειρίας είτε λόγω άγχους και νευρικότητας. Tο χειρότερο δε, και εκεί που εντοπίζονται οι περισσότερες κοτσάνες, είναι όταν επιχειρούμε να στείλουμε γραπτό μήνυμα! Ναι φίλη μου, είναι εκείνη η στιγμή που κάτι θέλεις να στείλεις αλλά δεν ξέρεις τι. Και αφού έπειτα από 3 ώρες σκέψης, το στέλνεις το ρημάδι το μήνυμα, έρχεται η... γλυκιά αγωνία της απάντησης. Η οποία από ένα σημείο και μετά γίνεται πικρή αγωνία, στη συνέχεια απελπισία και μετά θυμός. Ο λόγος; Έχει περάσει μία ολόκληρη μέρα και απάντηση πουθενά. Μήπως έκανες κάτι εσύ λάθος; Μήπως αυτό που έστειλες ήταν μία τεράστια κοτσάνα; Εμείς λοιπόν σου έχουμε 8 μηνυματάκια, που αν τα στείλεις, απάντηση θα λάβεις 100%.

1. Bεβαιώσου ότι έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις: Γενικά μην ξεκινήσεις να στείλεις αν δεν έχεις κάτι να προτείνεις ή κάτι να πεις. Με αυτό τον τρόπο θα φανείς και πιο ενδιαφέρουσα. Δηλαδή το ίδιο είναι να του πεις ότι είσαι εκδρομή με την παρέα σου το ίδιο ότι είσαι στo κρεβάτι σου κάτω από το air condition και βλέπεις επαναλήψεις; Ε δεν είναι!

2. Mάθε τι τον ενδιαφέρει: Αν για παράδειγμα του αρέσει ο ευρωπαικός κινηματογράφος ή η τζαζ μπορείς να του προτείνεις κάτι που να έχει σχέση με τα ενδιαφέροντά του. Είναι πολύ δύσκολο να πει όχι. Άσε που θα του κάνει και πολύ θετική εντύπωση.

3. Ρώτησέ τον τη γνώμη του: Οι άντρες λατρεύουν να λύνουν προβλήματα και είναι ικανοί να καταπιαστούν με το οτιδήποτε ακόμα κι αν δεν έχουν ιδέα. Οπότε, ήρθε η ώρα να του ζητήσεις την άποψή του για κάτι που σε προβληματίζει ή τη συμβουλή του για κάτι που είδες, αγόρασες ή σκέφτεσαι να αγοράσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη λάβεις ολόκληρο κατεβατό σαν απάντηση.

4. Μη δείχνεις απελπισμένη: Αν για παράδειγμα δεν σου απαντήσει σε ένα μήνυμα και σου στείλει μετά από δύο μέρες, μην διανοηθείς καν να του στείλεις: Μα πού χάθηκες εσύ; Γενικά δείξε τον cool και άνετο χαρακτήρα σου, και αν στην πορεία τα πράγματα μεταξύ σας προχωρήσουν όπως έχεις ονειρευτεί, μπορείς να βγάλεις στην επιφάνεια τον μουρλό εαυτό σου.

5. Μην του κάνεις stalking: Υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι που θα παρεξηγήσεις και θα σου χαλάσει τη διάθεση. Στο κάτω κάτω αν δε σε γουστάρει μπορείς να το καταλάβεις με άλλους τρόπους και όχι με το αν θα κάνει check in με τρεις γυναίκες. Άσε που αν την επόμενη μέρα σου στείλει, εσύ θα τα έχεις πάρει στο κρανίο και σίγουρα δε θα του μιλήσεις καλά. Και σίγουρα θα σε περάσει για τρελή.

6. Γενικά να είσαι cool: Οι μεγάλες δηλώσεις και τα σοβαρά θέματα, δεν κολλάνε στο γραπτό μήνυμα. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να του πεις πόσο σου αρέσει καλό θα ήταν να το κάνεις από κοντά. Διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εσύ να μην του αρέσεις και φυσικά να μην μπει καν στη διαδικασία να στο δηλώσει.

7. Μην τσακώνεσαι μέσω μηνυμάτων: Ε τώρα συγνώμη αλλά δεν είσαι 5 ετών. Και δε λέμε, όλοι έχουμε πέσει στην παγίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και σωστό. Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν είσαι σε έξαλλη κατάσταση καλό θα ήταν τα μπινελίκια σου να τα ρίξεις από κοντά.

8. Μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση: Κανένας δε θέλει να συναναστρέφεται ένα φρικιό. Οπότε τον πρώτο καιρό, προσπάθησε να μην ξανοίγεσαι και κυρίως να μη συζητάς πολύ προσωπικά προβλήματα. Αφενός θα έρθει σε δύσκολη θέση και αφετέρου θα αρχίσει να σε αποφεύγει!