Αερο-σεξ

Αερο-σεξ

Πώς ένα ταξίδι για το Αμβούργο έγινε ακόμα πιο συναρπαστικό. 

Δεν ταξιδεύω συχνά με το σύντροφο μου. Άλλα μία φορά το χρόνο προσπαθούμε να φεύγουμε έστω και για ένα Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό.

Η ζωή μας είναι μάλλον βαρετή. Δεν πηγαίνουμε σε μπαρ, παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια, εκτιμούμε την υψηλή γαστρονομία (όσο συναρπαστικό μπορεί να θεωρηθεί αυτό) και η μόνη πιθανότητα να μεθύσουμε είναι να τελειώσουμε το μπουκάλι Sheridan που έχουμε στην κάβα του σπιτιού μας. Εγώ είμαι σε προκλιμακτηριακό στάδιο και οι ορμόνες μου πολλές φορές παίζουν ύπουλα παιχνίδια με τις σεξουαλικές μου ορέξεις.

Κάτι ανάλογο μου συνέβη και κατά τη διάρκεια της τελευταίας μας πτήσης προς το Αμβούργο (δεν υπάρχει λόγος να έχετε προκατάληψη με το μέρος, αν είσαι νέος είναι μπορεί να γίνει συναρπαστικό). Εκεί που απολαμβάναμε ένα σάντουιτς μία κάψα με έπιασε και ήθελα να κάνω σεξ. Ο σύντροφος μου μόλις το άκουσε αντέδρασε συγκαταβατικά και συμφώνησε να κάνουμε sex στις θέσεις.

Το αεροπλάνο ήταν σχετικά άδειο γιατί ήταν μεταμεσονύχτια πτήση και κανείς δεν κατάλαβε ότι επιδοθήκαμε σε ήσυχα όργια. Αυτό με στενοχωρεί λίγο, βέβαια, γιατί πολύ επιθυμούσα να μας πιάσουν επ'αυτοφόρω. Τελικά και η όρεξη μου ικανοποιήθηκε και η ζωή απέκτησε λίγο σασπένς. Λίγο όμως γιατί τις υπόλοιπες μέρες στο Αμβούργο κάναμε μόνο βόλτες και καθόλου σεξ.