Στοματικό σεξ ώρα μηδέν: 6 τρόποι για να το απολαμβάνεις περισσότερο

Στοματικό σεξ ώρα μηδέν: 6 τρόποι για να το απολαμβάνεις περισσότερο

Γιατί είναι αμαρτία να μην αγγίζεις τα αναμενόμενα επίπεδα

Το σεξ χωρίς το στοματικό είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Αυτό είναι γνωστό και σίγουρα αποδεκτό, τουλάχιστον σαν άποψη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που τολμούν να παραδεχτούν ότι δεν το απολαμβάνουν και τόσο πολύ, είτε λόγω της αίσθησης που τους προκαλεί, είτε γιατί δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Και μπορεί όλο αυτό να είναι κατανοητό, αλλά καλώς ή κακώς, το στοματικό σεξ είναι το απόλυτο προκαταρκτικό, ικανό να προσφέρει στιγμές απόλαυσης και ηδονής, τόσο σε αυτόν που το λαμβάνει όσο και σε αυτόν που το κάνει. Είσαι λοιπόν από εκείνες, που δεν μπορούν για κανένα λόγο να απολαύσουν το... performance του παρτενέρ τους; Δες παρακάτω 6 σωτήριους τρόπους για να μπορέσεις να... λυθείς!

1. Αρχικά αποδέξου το σώμα σου: Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δε νιώθουν άνετα με το σώμα τους κάτι που φυσικά επηρεάζει τη σεξουαλική τους δραστηριότητα. Ένα θα σου πούμε και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Από τη στιγμή που σε θέλει, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν δεν έχεις σώμα μοντέλου, και η κυτταρίτιδά σου είναι ορατή με γυμνό μάτι-ΤΑΤΑ-. Εξάλλου, έχουμε την εντύπωση ότι δεν κάνεις σεξ με το Brad Pitt. Και τελοσπάντων αν κάνεις, χαλάλι σου βρε κορίτσι μου!

2. Βασικά η επικοινωνία: Αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια του στοματικού νιώθουν αποκομμένες από τον παρτενέρ τους. Ειλικρινά, αυτό δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει, αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να μπορέσεις να έρθεις σε πιο στενή επαφή ακόμα κι αν πρακτικά δεν την έχεις! Το eye contact είναι βασικό, όπως επίσης και η σωματική επαφή. Ζήτησέ του να σου κρατάει το χέρι κατά τη διάρκεια, ή να σε αγγίζει σε κάποιο άλλο μέρος του σώματός σου. Επίσης, μη διστάσεις να μιλήσεις. Το πολύ πολύ να πετάξεις καμιά βλακεία και να γελάσετε κιόλας!

3. Δώσε οδηγίες: Το συγκεκριμένο θέλει προσοχή. Δεν εννοούμε να γίνεις αυταρχική και να τον κομπλάρεις τον άνθρωπο, εκτός κι αν είναι φετιχιστής και του αρέσει, αλλά δεν είναι και κακό να του δώσεις μία απλή οδηγία. Έτσι κι αλλιώς μπροστά σου θα τα βρεις. Διότι σε περίπτωση που κάνει κάτι που δε σου αρέσει κι εσύ δεν του το πεις, την τεχνική του δε θα την αλλάξει με αποτέλεσμα να καταλήγεις πάντα ημι-ικανοποιημένη και ημι-έξαλλη!

4. Συγκεντρώσου στην αίσθηση: Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δε θα καταφέρεις τίποτα αν δεν είσαι συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνεις! Ξέχνα τα πάντα, μη σου πούμε ακόμη και εκείνον, και επικεντρώσου στην αίσθηση που σου δίνει η... σκληρή εργασία που κάνει εκεί κάτω. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα πάντα στη ζωή μας απαιτούν συγκέντρωση για να γίνουν σωστά. Πώς θα μπορούσε το ιερό αυτό πράγμα να αποτελεί εξαίρεση;

5. Μην αποζητάς την τελειότητα: Καλά ότι κανείς δεν είναι τέλειος είναι γνωστό. Το θέμα είναι το γιατί εσύ φρικάρεις, όταν δεν είναι όλα ιδανικά σαν ταινία του Hollywood ένα πράγμα. Μα είναι δυνατόν να κάνεις σεξ και όλα να πάνε όπως τα είχες σχεδιάσει; Στο λέμε και στο υπογράφουμε: Ευτράπελα θα συμβούν! Είσαι ok με αυτό;

6. Αποδέξου την αλήθεια: Και τελοσπάντων, αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω, και εξακολουθεί να μη σου αρέσει, ε τότε ήρθε η ώρα να το αποδεχτείς. Δεν είναι ντροπή και ούτε θα σε... διαπομπεύσουν στην κεντρική πλατεία. Χαλάρωσε, μπορείς ακόμα να απολαύσεις το σεξ!