8 πράγματα που ένας άντρας «πεθαίνει» να σε ρωτήσει στο πρώτο ραντεβού (αλλά δεν το κάνει)

Γωγώ Φούντα
8 πράγματα που ένας άντρας «πεθαίνει» να σε ρωτήσει στο πρώτο ραντεβού (αλλά δεν το κάνει)

Γιατί υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται τακτ

Συνηθίζουμε να λέμε ότι η ειλικρίνεια είναι το παν και ότι καλύτερα να λες πάντα αυτό που πραγματικά πιστεύεις, γιατί στο τέλος όλα θα τα βρεις μπροστά σου-που λέει και το άσμα-. Είναι όμως και κάποιες φορές, που τη θέση της ειλικρίνειας παίρνει το τακτ με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε πράγματα, αλλά να μην μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε λόγια ή έστω σε ερωτήσεις. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, όλα αυτά που σκεφτόμαστε στο πρώτο ραντεβού. Και στην προκειμένη, όχι εμείς οι γυναίκες, αλλά οι άντρες! Εμείς λοιπόν ρωτήσαμε και συγκεντρώσαμε τα 10 βασικά πράγματα που κάθε άντρας θα ήθελε να σε ρωτήσει, αλλά προφανώς δεν το κάνει. Εκτός κι αν έχεις πέσει σε κάφρο, οπότε περαστικά σου.

1. «Πώς είναι η οικογένειά σου»; Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βασανίζεται να σε ρωτήσει λεπτομέρειες για τους γονείς και τα αδέρφια σου. Εξάλλου, όταν γνωρίζουμε ένα νέο πρόσωπο, σχεδόν τρέμουμε-και παράλληλα θέλουμε πολύ-να ακούσουμε την προσωπική του ιστορία και περιγραφές των... αλλόκοτων συγγενών.

2. «Γιατί βγήκες μαζί μου»; Καλά αυτό και να το ρωτήσει κάποιος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η απάντηση να είναι «Έλα ντε», ή τελοσπάντων αόριστη και θολή. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν βγαίνεις με κάποιον για πρώτη φορά, ο λόγος δεν είναι πάντα επειδή τον θέλεις παράφορα. Λέμε εμείς τώρα.

3. «Έχεις καμία απαίσια φίλη»; Βασικά όπως κι αν είναι οι φίλες σου, όλο και κάτι θα βρει να τον χαλάσει οπότε μη σκας. Ξέρεις ποια θα δεχτεί αμέσως και χωρίς διαμαρτυρία; Τη χορεύτρια στο club! Άντρες...

4. «Θα φιληθούμε στο τέλος της βραδιάς»; Όχι τίποτα άλλο, για να ξέρει να μην παραγγείλει και το αγαπημένο του πιάτο που είναι τίγκα στο σκόρδο! Καταλαβαίνεις... Είναι πρακτικό το θέμα.

5. «Πόσους από τους πρώην σου έχεις χωρίσει εσύ»; Βασικό ερώτημα που λέει πολλά. Διότι αν η απάντηση είναι Κανέναν, με χωρίζουν αυτοί, θα σε περάσει για μαλθακή που τραβάει την κάθε σχέση από τα μαλλιά. Αν πάλι πεις Εγώ έχω χωρίσει τους περισσότερους, τότε θα βγάλει το συμπέρασμα ότι βαριέσαι εύκολα και δεν είσαι φερέγγυα. Με λίγα λόγια, καλύτερα που δεν ρωτάει τελικά.

6. «Yπάρχει πιθανότητα αν τελικά κάνουμε σχέση, σε ένα μήνα να αρχίσεις να φέρεσαι περίεργα»; Αυτή είναι εντελώς περιττή ερώτηση, διότι όλες οι γυναίκες από ένα σημείο και μετά αρχίζουν να φέρονται περίεργα. Ηellooooo.

7. «Θέλεις κάτι σοβαρό ή βολεύεσαι και με σεξ»; Προφανώς και θα προτιμούσε η απάντησή σου να είναι το δεύτερο σκέλος, αλλά μην ψαρώνεις. Δε θα του περάσει!

8. «Μήπως είσαι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην σου»; Όχι ότι και να σε ρωτήσει θα δώσεις ειλικρινή απάντηση, αλλά αυτή είναι μία ερώτηση που σίγουρα θα ήθελες να κάνεις κι εσύ.