Θα πάω για μπάλα με τα παιδιά

Θα πάω για μπάλα με τα παιδιά

Θα είναι και κανένας γιατρός μαζί;

Δεν θα μείνετε και με το στόμα ανοιχτό από έκπληξη αν σας πω ότι όσο μεγαλώνουν οι άντρες, τόσο πιο πολύ παλιμπαιδίζουν. Και νομίζω ότι λίγο ως πολύ, όλες το έχουμε αποδεχτεί αυτό, αρκεί να υπάρχει κάποιο μέτρο.

Φυσικά και όλες, φαντάζομαι, είμαστε υπέρ του να αθλούνται οι άντρες μας, αλλά να αθλούνται γενικώς, όχι όλη την εβδομάδα να είναι ένα με τον καναπέ, τις μπύρες και τα σουβλάκια και το Σάββατο να θέλουν να κάνουν τον Messi, παίζοντας 5Χ5, κάτω από τον ήλιο.

Απορώ, οι περισσότεροι από αυτούς, με τέτοια στομάχια που έχουν, που βλέπουν την μπάλα όταν είναι στα πόδια τους. Παληκαράκια, μήπως τις ατελείωτες ώρες που βλέπετε ποδόσφαιρο, έχετε παρατηρήσει πως οι ποδοσφαιριστές είναι αδύνατοι και πολύ γυμνασμένοι; Και μην πείτε πως κι εσείς στην ηλικία τους ήσασταν έτσι, γιατί κι αυτό ψέματα θα είναι. Εμάς μας νοιάζει, να μην πάθετε τίποτα, που συνήθως κάτι χιαστούς κάτι λουμπάγκο, κάτι διαστρέμματα, τα έχετε πολύ εύκολα.

Διότι, αγαπητοί σύζυγοι, και μαμάδες, και σύζυγοι, και εργαζόμενες, και νοικοκυρές, και νοσοκόμες, πάει πολύ, δεν νομίζετε;