Στοματικό σεξ: O ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο ένας άντρας το κάνει (χωρίς να του αρέσει πάντα)

Στοματικό σεξ: O ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο ένας άντρας το κάνει (χωρίς να του αρέσει πάντα)

To... δόλιο κίνητρό του μόλις αποκαλύφθηκε

To στοματικό σεξ είναι σίγουρα κάτι το οποίο όχι μόνο δίνει στη σεξουαλική σου συνεύρεση το κάτι παραπάνω, μα τι ωραία που τα λέμε, αλλά πλέον θα λέγαμε ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία της ενεργής σεξουαλικά κοινωνίας εκεί έξω, θεωρείται τουλάχιστον απαραίτητο!

Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τις προτιμήσεις των περισσότερων αντρών, οι οποίοι ίσως το αποφεύγουν ή ίσως κάνουν και απλά σαν να μην... υπάρχει στο χάρτη! Ναι φίλη μου, είναι κοινώς αποδεκτό ότι σε ακόμη ένα θέμα-εντάξει υπάρχουν άλλα πολύ πιο σοβαρά-το γυναικείο φύλο είναι αδικημένο. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Για ποιο λόγο θεωρείται αυτονόητο να κάνεις εσύ στοματικό στον παρτενέρ και όχι εκείνος σε σένα; Μην είναι θέμα ταμπού; Μην είναι θέμα... σιχασιάς (για να το πούμε απλά και κατανοητά), τελοσπάντων, πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να μην κάνει στοματικό.

Και μπορεί η αναζήτηση της αιτίας για το παραπάνω, να μη σταματά ποτέ-νέες πληροφορίες και δικαιολογίες ακούμε σχεδόν καθημερινά-υπάρχει όμως ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα το κάνει, ακόμη κι αν δεν τρελαίνεται γι' αυτό (θα μας πεις τώρα τι νόημα υπάρχει αν δεν το απολαμβάνουν και οι δύο, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία).

giphy

Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε, οι άντρες σε μεγάλο ποσοστό κάνουν στοματικό σεξ μόνο και μόνο για να... γλιτώσουν το κέρατο! Κάτι το οποίο μπορεί αρχικά να σου φαίνεται περίεργο αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι πολύ λογικό. Διότι τι ζητάει η μέση γυναίκα που κουράζεται και πιέζεται; Ένα καλό στοματικό στο τέλος της ημέρας για να αποφορτίζεται και να ηρεμούν τα νεύρα της. Αν δεν το έχει αυτό, τότε ίσως και να το ψάξει αλλού. Και ποιος να την αδικήσει;

milakunis

Και εδώ ταιριάζει δικαίως η φράση: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!