6 μυστικά που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις για το στοματικό σεξ

6 μυστικά που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις για το στοματικό σεξ

Για να γίνεις απλά η καλύτερη

Στοματικό σεξ. Ναι φίλη μου, το στοματικό σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν μπορείς να το παραβλέψεις ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Εντάξει, υπάρχουν μερικά αγόρια, που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι εννοείς όταν τους κοιτάς με ανυπομονησία και... ηδονή κάνοντας νόημα προς τα κάτω, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλη... συνεδρία! Το θέμα μας λοιπόν σήμερα, είναι το στοματικό που εσύ κάνεις στον παρτενέρ σου και τα μικρά μυστικά που θα το κάνουν τουλάχιστον συγκλονιστικό! Και ποιοι είναι οι πλέον κατάλληλοι και αρμόδιοι να σου αποκαλύψουν τα μικρά μυστικά της τελειότητας; Μα φυσικά οι ίδιοι οι άντρες! Τους ρωτήσαμε και ιδού οι απαντήσεις τους. Σε συμβουλεύουμε να τις λάβεις σοβαρά υπόψη, σε περίπτωση που θέλεις να γίνεις η απόλυτη ιέρεια του σεξ, τουλάχιστον για εκείνον.

1. Οι εκπλήξεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες: Οι άντρες γενικά αγαπούν τις εκπλήξεις. Αυτό συνήθως συμβαίνει, γιατί είναι πάντα σε ετοιμότητα τα χρυσά μου! Αντί λοιπόν να πας με την πατροπαράδοτη και κλασική μέθοδο, φιλάκια, δαχτυλάκια στοματικό, πάρε το πιο επιθετικό ύφος και με το που μπει στο σπίτι (το αν έχει κλειδιά ή του έχεις ανοίξει εσύ είναι μία απλή λεπτομέρεια), όρμηξέ του, κατέβασε το παντελόνι του και πιάσε δουλίτσα. Ένα στοματικό για το καλωσήρθες είναι πάντα ευπρόσδεκτο και ευχάριστο. Δώστου αυτή τη χαρά βρε κορίτσι μου. Αφού είσαι ψυχάρα!

2. Στα τυφλά: Σε ποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια; Σίγουρα όχι στους άντρες. Δέστου τα μάτια λοιπόν-και ίσως και τα χέρια-και άστον να παρασυρθεί στην υπέροχη αίσθηση που θα του προσφέρεις με την-οπωσδήποτε-συγκλονιστική τεχνική σου. Το να νιώθει ανήμπορος-γενικά τον κάνει έξαλλο-στο σεξ απλά τον ερεθίζει ακόμα περισσότερο. Μετρημένα κουκιά είναι η υπόθεση.

3. Μην αφήνεις τίποτα παραπονεμένο: Μέγα λάθος που κάνεις και του στερεί απόλαυση και χαρά. Παραμελείς τους όρχεις-δεν μπορούμε να τους πούμε κι αλλιώς-κάτι που σίγουρα τον στενοχωρεί, χωρίς ωστόσο να βρίσκει και τα σωστά λόγια να στο εκφράσει. Κάνε τη δοκιμή σου με γλυκές και απαλές κινήσεις, και αν ανταποκριθεί θετικά, βάλτο στο καθημερινό σου μενού.

4. Δείξε ενθουσιασμό: Μα το θέμα είναι να το απολαμβάνεις κι εσύ. Αν το κάνεις καταναγκαστικά, τότε άστο και μην το κάνεις καθόλου. Το σεξ είναι θέμα εγκεφάλου, όρασης και τελικά... αίσθησης. Αν σε βλέπει ξινισμένη, να βαριέσαι και μόνο που κατευθύνεσαι προς τα κάτω και να συμπεριφέρεσαι σαν να του κάνεις χάρη, τότε μην το κάνεις καθόλου. Βασικά καλό θα ήταν απλά να μάθεις να το απολαμβάνεις λιγάκι. Αυτό.

5. Μην παραμελείς τον εαυτό σου: Το ότι κάνεις κάτι σε εκείνον, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσεις στην τύχη του τον εαυτό σου. Όσο λοιπόν δίνεις ψυχή και σώμα στην ευχαρίστησή του-ένα κοπλιμάν στο τέλος θα ήτο σίγουρα ευπρόσδεκτο-μπορείς να κάνεις κι εσύ τα δικά σου στο σώμα σου-κοινώς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου σε σημεία που εσύ θέλεις ώστε να μπαίνεις στο... κατάλληλο mood!

6. Δεν πειράζει αν δεν απολαμβάνεις και τόσο πολύ την 69: Η αλήθεια είναι ότι στις ταινίες όλα φαίνονται ιδανικά, ποιητικά, άκρως... χορευτικά και φυσικά συγχρονισμένα! Ωστόσο, η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός, με αποτέλεσμα στάσεις όπως η 69 να καταλήγουν σε τραγωδία με κάποιες δόσεις κωμωδίας. Δε σου αρέσει; Δεν πειράζει. Εξάλλου είναι καλύτερο να είσαι συγκεντρωμένη στο στόχο σου. Γνώμη μας...