Η ώρα της αλήθειας: 10 σημάδια ότι είναι πολύ κακός στο σεξ

Η ώρα της αλήθειας: 10 σημάδια ότι είναι πολύ κακός στο σεξ

Σταμάτα πια να εθελοτυφλείς young lady

Αγαπημένη μου το παρακάτω θέμα είναι γεμάτο αλήθειες και κυρίως ωμή ειλικρίνεια οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να ακούσεις, ή μάλλον να διαβάσεις πράγματα που δε θα σου αρέσουν. Διότι, μπορεί εσύ φίλη μου να έχεις σχέση, ή έστω εκείνον με τον οποίο κάνεις σεξ, και τον οποίο γουστάρεις αλλά δεν το ομολογείς-typical-, αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Έχεις εκείνη την αίσθηση, ότι το σεξ σας έχει σοβαρό πρόβλημα κάτι που σου δημιουργεί νευρικότητα και προβληματισμό. Μην προβληματίζεσαι καλή μου. Όντως κάτι δεν πάει καλά, και όντως ο... εραστής σου δεν είναι αυτό που λέμε gentleman στο κρεβάτι. Με λίγα, είναι πολύ κακός στο σεξ και αυτά είναι τα 10 σημάδια που θα σου λύσουν τις απορίες.

1. Περιμένει να του κάνεις στοματικό-ΠΑΝΤΑ-αλλά εκείνος συνήθως τεμπελιάζει και δεν φέρνει στο προσκήνιο, ούτε καν σαν ιδέα την ανταπόδωση. Θα μας πεις τώρα, ότι το σεξ θα πρέπει να είναι κυρίως αισθήσεις, θέληση και αυθορμητισμός. Ε όχι, το σεξ είναι δούναι και λαβείν, και έρχεται η στιγμούλα που συνειδητοποιείς ότι τόσο καιρό μόνο δίνεις και δεν παίρνεις τίποτα! Ε, αν αυτό δεν είναι κακό σεξ, τότε ποιο είναι;

2. Προφανώς δεν τον ενδιαφέρει η δική σου ικανοποίηση-φυσικά-οπότε από τη στιγμή που εκείνος τελειώσει, και δεν θα κάνει καμία προσπάθεια να κρατήσει πάνω από 5 λεπτά-και πολύ λέω-το σεξ έχει ουσιαστικά λάβει τέλος, εκείνος κάνει το μπανάκι του και μετά αράζει με το κινητό στο χέρι. Κι εσύ; Εσύ κάθεσαι στη γωνιά σου και κλαις. Δυστυχώς.

3. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσεις το πρόγραμμά του -aka να τελειώσεις κι εσύ μέσα στο 5λεπτο- συμπεραίνει, σαφώς αυθαίρετα, ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Μάγος είναι;

4. Ξαφνικό σεξ για μία γυναίκα σημαίνει ότι κάνεις ένα γρήγορο ξύρισμα και σίγουρα θα σου ξεφύγουν κάποια σημεία. Το θέμα ωστόσο είναι, ότι ο άντρας ο φυσιολογικός δε θα κάνει κανένα απολύτως σχόλιο, διότι πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει. Αν ωστόσο σχολιάσει, πάντα με σκοπό να σε πληγώσει και όχι να αστειευτεί, τότε μάλλον έχει μπλέξει με κόπανο.

plastics

5. Το θέμα της προειδοποίησης είναι επίσης σημαντικό. Διότι αν δεν τον ενδιαφέρεις καθόλου, και γενικά κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και από κει και πέρα το χάος, τότε το πιο πιθανό είναι να η explosion να γίνει ξαφνικά κι εσύ να τη δεχτείς όλη στο... μάτι ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός σου, που σίγουρα δε θα σου αρέσει.

6. Προσπαθεί να σε πείσει ότι όλα είναι πιο όμορφα χωρίς το προφυλακτικό, το οποίο... δεν κουβαλάει μαζί του! Από αυτό και μόνο, του αξίζει η περιφρόνηση και η αποστροφή σου. ΥΓ: Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε σχέσεις σταθερές έτσι;

7. Αποφεύγει να περάσει το βράδυ μαζί σου, και δεν εννοώ, γυμνός κάνοντας σεξ. Ωστόσο, αμέσως μετά, τον πιάνει αυτή η έντονη ανησυχία και αυτή η αμηχανία, η οποία μαρτυρά ότι δε νιώθει καλά που βρίσκεται εκεί. Ναι, προσπαθεί να σε αποφύγει, και μάλλον δεν τον ελκύει και πολύ η ιδέα να βρίσκεται κοντά σου όσο είσαι ντυμένη.

giphy

8. Παίρνει ως δεδομένο ότι όποτε εκείνος θέλει, θέλεις κι εσύ. Κάτι σαν αυτόματο ένα πράγμα. Φυσικά το αντίθετο δε συμβαίνει ποτέ, διότι αν εσύ πας να του κάνεις παιχνιδάκια όσο εκείνος χωνεύει το σουβλάκι του και βλέπει ματς, τότε αυτομάτως προσγειώνεσαι στο... πάτωμα (από το κρεβάτι πάντα).

9. Σε πιέζει για πράγματα τα οποία εσύ έχεις δηλώσει πάνω από μία φορές, ότι δεν θέλεις να δοκιμάσεις. Και ok, είναι πολύ ωραίο στο σεξ να πειραματίζεσαι, αλλά όπως και να το κάνουμε ο κάθε άνθρωπος έχει και τα όριά του. Τα οποία εκείνος δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί.

10. Τέλος κάτι... αηδιαστικό: Έχεις την εντύπωση ότι έχει να αλλάξει τα σεντόνια του... μήνες σχεδόν! Μην την έχεις. Μάλλον τα φαινόμενα και η... όσφρησή σου, σου λένε την αλήθεια! Περαστικά.