Στοματικό ώρα μηδέν: Τα λάθη που κάνεις και τον βγάζεις εκτός εαυτού

Ένας μίνι οδηγός για να μαθαίνεις

Φίλη μου καλή και αγαπημένη. Τη συννεφιασμένη αυτή Τρίτη, λέω να μη σου χαλάσω κι άλλο τη διάθεση με θέματα τύπου: «Πώς θα καταλάβεις ότι δε σε θέλει άλλο πια», αλλά να σου μεταφέρω λόγια σπουδαίων σεξολόγων και φυσικά έρευνες ανάμεσα σε άντρες, ώστε να σου εκθέσω και να σου τονίσω τα μικρά αλλά τόσο καίρια λαθάκια που κάνεις σε κάτι πολύ συγκεκριμένο που έχει να κάνει με τον παρτενέρ και την ευχαρίστησή του. Λοιπόν για να μη στα πολυλογώ και για να μη σε κρατάω άλλο σε αγωνία, σήμερα θα μιλήσουμε για τα λάθη που κάνουμε όλες εμείς κατά τη διάρκεια του στοματικού, τα οποία είναι ικανά να τον βγάλουν εκτός εαυτού. Δε σε χάλασε...

1. Bάζεις δόντι: Βρε συ πόσες φορές θα σου το πούμε; Τα δόντια είναι για να τρως μπριζόλα, να κόβεις το σιλοτέιπ, να δαγκώνεις όποιον σε έχει πειράξει και φυσικά να τα πλένεις! Δόντια και στοματικό είναι δύο έννοιες που πρέπει να μείνουν ξένοι και σίγουρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Αχ και νά 'ξερες τι πόνο βιώνει ο κακομοίρης όταν συνειδητοποιεί ότι εκτός από γλώσσα βάζεις και... κάτι ακόμα.

beyonce

2. Δεν βάζεις χέρι: Κοίταξε να δεις, σίγουρα η στοματική κοιλότητα έχει τον πρώτο λόγο αλλά καλό θα ήταν πού και πού να ξεκουράζεσαι και να χρησιμοποιείς και λίγο τα χέρια σου για έξτρα απόλαυση και ηδονή. Προσοχή: Τα χέρια θα πρέπει πάντα να λειτουργούν σε όφελος των υπολοίπων και όχι ανταγωνιστικά!

3. Προσπαθείς να κάνεις εκείνο που κάνουν στις ταινίες: Και εννοούμε το deep throating το οποίο μάλλον κάνεις λάθος και μάλλον όταν το κάνεις πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το να τον απογειώσεις ακόμα περισσότερο. Με λίγα λόγια, και εδώ θα συμφωνήσουμε με τα αγαπητά μας αγόρια, αν δεν ξέρεις κάτι να το κάνεις καλά, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου!

4. Δεν έχεις οπτική επαφή: Α εδώ φίλη μου θα τα χαλάσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό, από το να τον κοιτάζεις βαθιά και όλο νόημα στα μάτια, παράλληλα με την υπόλοιπη δουλίτσα που κάνεις. Και πραγματικά, ίσως να μην υπάρχει ούτε ένας άντρας στον πλανήτη γη, που να μη βρίσκει το συγκεκριμένο, super ερεθιστικό!

meryl

5. Δεν το απολαμβάνεις: Last but not least: Αν το κάνεις καταναγκαστικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, τότε το παιχνίδι το έχεις χάσει σίγουρα. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε βλέπει να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ξεκίνησες να το κάνεις. Πώς να έρθει σε mood ο χριστιανός βρε κορίτσι μου; Οπότε, πάρτο αλλιώς και δες το σαν προσφορά απόλαυσης, η οποία θα έχει και εξαίρετο... feedback!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ