Η πυλωτή της ακολασίας

Η πυλωτή της ακολασίας

Όταν οι γονείς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και από κάτω το γκαράζ παίρνει φωτιά.

Σάββατο βράδυ κι αποφάσισα κι εγώ σαν νέα να βγω να διασκεδάσω. Φαίνεται όμως πως εκείνη η βραδιά θα ήταν και η τυχερή μου.

Όλα κυλούσαν υπέροχα προχτές (δεν ξέρω αν φταίει η άνοιξη), αλλά πραγματικά περνούσα πολύ όμορφα. Πρόσφατα χωρισμένη, δύο εβδομάδες χωρίς να έχω κάνει σεξ και η λίμπιντο μου είχε πιάσει κόκκινα. Ώσπου, μπήκε εκείνος. Κάτι ανάμεσα σε Βίκινγκ και Σουηδό μοντέλο, δίμετρος, γυμνασμένος, συγκλονιστικά όμορφος. Απλά δεν μπορούσα να τραβήξω τα μάτια μου από πάνω του. Και φυσικά το κατάλαβε.

Μετά από λίγο ήρθε με δυο σφηνάκια στο χέρι και μου μίλησε. Δεν μπορούσε να το χωρέσει το κεφάλι μου. Ήρθε ένας επίγειος θεός και μου έπιασε την κουβέντα. Επιτέλους, μια φαντασίωσή μου γινόταν πραγματικότητα. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά είχαμε φύγει από το μαγαζί και φιλιόμασταν στο αυτοκίνητό του.

Για να μην τα πολυλογώ φτάσαμε κάτω από το σπίτι μου, για να με καληνυχτίσει. Το πάθος, όμως, μας είχε κυριεύσει. Μην μπορώντας να σταματήσουμε να φιλιόμαστε, βγήκαμε από το αυτοκίνητο και σχεδόν με τα ρούχα κάναμε σεξ στο γκαράζ κάτω από το σπίτι μου. Με τους γονείς μου επάνω να κοιμούνται του καλού καιρού. Το απόλαυσα όσο δεν φαντάζεστε.

Ήταν το πρώτο μου one night stand και σίγουρα θα το επαναλάβω. Η αίσθηση του κινδύνου ότι κάποιος γνωστός σου μπορεί να σε δει, σε συνδυασμό με την ανωνυμία του περιστασιακού σεξ, μου τίναξε τα μυαλά.

Ευαγγελία, ετών 19