Γιατί ο πρίγκιπας Harry δίνει ελπίδα σε όλες τις γυναίκες;

Γιατί ο πρίγκιπας Harry δίνει ελπίδα σε όλες τις γυναίκες;

Ηρεμήστε κορίτσια, υπάρχει πάντα ο Harry για να παντρευείτε.

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε ένα σουβέρ με το logo, «Keep calm, you can still marry Harry». Και ενώ προτιμάτε να χρησιμοποιείτε για να αποφύγετε τους λεκέδες από τα ποτήρια αυτά του IKEA ή τα άλλα που σας έφερε δώρο από το Παρίσι η πεθερά σας με τους πίνακες του Τουλούζ Λοτρέκ, τα σουβέρ με το ενθαρρυντικό μήνυμα για τον πρίγκιπα της Μ. Βρετανίας κρύβουν την ελπίδα που τόσο έχουν ανάγκη οι γυναίκες.

Γιατί ακόμα και αν οι πιθανότητες να παντρευτείτε ένα πρίγκιπα είναι μία στο εκατομμύριο ή μία στο δισεκατομμύριο, η ελπίδα πάντα υπάρχει. Και η Kate, όσο και να την εκπαίδευε η μαμά της για αυτό δεν μπορούσε να είναι σίγουρη πως ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας θα την ερωτευτεί και θα την αποκαταστήσει. Εν τέλει, έγινε. Και το 50% των πιθανοτήτων να είστε εσείς αυτή η γυναίκα εξαλείφθηκαν.

Αλλά δεν χρειάζεται να κοιτάτε το ποτήρι μισοάδειο, αλλά θα ήταν καλό να το βλέπετε μισογεμάτο, γιατί ο Harry είναι ακόμα διαθέσιμος, ωραίος, νέος και party animal. Πράγμα που σημαίνει πως αν μάθετε το προβλεπόμενο πρόγραμμα του μπορείτε και ίσως να γίνετε αντικείμενο του πόθου, εκλεκτή της καρδιάς του και στη συνέχεια μια κύρια με τίτλο. Πιείτε ένα ποτήρι παραπάνω, μάθετε τα πάντα για εκείνον με το απαραίτητο stalking και ξαμοληθείτε στις pub του Λονδίνου για να τον βρείτε. Πιθανότατα, με αυτά που έχουμε ακούσει για το Harry θα περάσει και από ένα Φαληράκι ή ένα Λαγανά το καλοκαίρι αυτό, οπότε μπορεί να μη χρειαστεί καν να το κάνετε το αεροπορικό και να βρείτε ευκαιρία για τίτλο και όσες πάσχετε από πετοφοβία.

Κλείνοντας να πούμε πως όσες σκέφτεστε πως ο William μπορεί να χωρίσει και να παντρευτεί εσάς, είναι προτιμότερο να το αφήσετε σαν ιδέα γιατί τη δεύτερη γυναίκα κανείς δεν αγάπησε στη ζωή των βασιλέων και πραγματικό τίτλο ποτέ δεν θα πάρετε.

Κανένας πανικός κορίτσια, λοιπόν. Οργανώστε το σωστό σχέδιο και πιάστε το Harry γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει πραγματικότητα το δικό σας παραμύθι.