5 tricks για να απολαύσεις το στοματικό σεξ όσο το δυνατόν περισσότερο

5 tricks για να απολαύσεις το στοματικό σεξ όσο το δυνατόν περισσότερο

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από ταμπού και δεύτερες σκέψεις

Το στοματικό σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής δραστηριότητας και ευτυχώς να λέμε γιατί διαφορετικά οι... συνεδρίες θα τελείωναν στο 5λεπτο και μετά ή ύπνος ή... όπου φύγει φύγει. Παρόλα αυτά, και εδώ θα σε σοκάρω-υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δυσκολεύονται να το απολαύσουν όπως του αρμόζει, με αποτέλεσμα να αισθάνονται άσχημα και ίσως μειονεκτικά-ναι κι όμως-. Όσο περίεργο κι αν αυτό ακούγεται, γνωρίζουμε ότι η δυσκολία στην απόλαυση του στοματικού σεξ, μπορεί όντως να προκαλέσει περίεργα συναισθήματα που τελικά μπορούν να αοδηγήσουν ακόμα και στην αμφισβήτηση της ίδιας μας της σεξουαλικότητας. Όχι πια όμως, μιας και εμείς, βρήκαμε 5 τέλεια tricks για να μπορέσεις να το απολαύσεις στο... έπακρον.

1. Ας πέσει... σκότος: Είναι γεγονός ότι πολλές από εμάς έχουμε ένα θέμα με την φωταψία κατά τη διάρκεια του σεξ. Ίσως να μην είναι τόσο ανασφάλεια για το σώμα μας, όσο ενόχληση για την απόσπαση της προσοχής. Όταν μάλιστα καλείσαι να συγκεντρωθείς για να απολαύσεις τις περιποιήσεις του καλού σου τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Κλείσε τα μάτια, σβήσε και τα φώτα και αφιερώσου στην αίσθηση εκεί κάτω!

2. Δέξου ότι όλα είναι καλά: Και με το συγκεκριμένο εννοούμε ότι θα πρέπει να απαλλαγείς από το άγχος της οσμής ή της εικόνας ή της τριχοφυίας. Αν φυσικά έχεις κάνει το μπανάκι σου τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Το ανθρώπινο σώμα έχει μυρωδιές και αντιδράσεις. Όλα αυτά τα ξέρει, τα δέχεται και τα απολαμβάνει. Κάνε το ίδιο κι εσύ.

ehjgfyug34yu

3. Συνειδητοποίησε ότι του αρέσει: Ναι φίλη μου, το κάνει με ευχαρίστηση και πρέπει επιτέλους να το καταλάβεις. Δεν σου κάνει χάρη και φυσικά μετά δε χρειάζεσαι να του το ξεπληρώσεις.

4. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο: Θέλεις να φωνάξεις; Κάντο. Θέλεις να του τραβήξεις τα μαλλιά; Κάντο κι αυτό. Γενικά εκφράσου ελεύθερα και να ξέρεις θα εκτιμηθεί. Σε κανέναν άλλωστε δεν αρέσουν οι άνθρωποι που δεν εκφράζουν αυτά ακριβώς που νιώθουν. Πόσο μάλλον στο σεξ.

giphy

5. Μην ταράζεσαι: Εντάξει δεν τελείωσες. Ε και; Θα τελειώσεις στη συνέχεια. Θα πρέπει ωστόσο να εκτιμήσεις ότι μόλις έκανες ένα εξαιρετικό ζέσταμα για τη συνέχεια. Όλα καλά.