Ακολούθησε τα βήματα και γίνε κι εσύ πριγκίπισσα, μπορείς

Ακολούθησε τα βήματα και γίνε κι εσύ πριγκίπισσα, μπορείς

Όταν ψάχνεις τον πρίγκιπα του παραμυθιού, δεν έχεις παρά να τον κυνηγήσεις.

Μπορεί ο πρίγκιπας William να παντρεύτηκε το κορίτσι της καρδιάς του, ο αδελφός του όμως, πρίγκιπας Harry, μαζί μία πλειάδα βασιλικών γόνων είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένουν να τους κατακτήσετε.

Προκειμένου να αποκτήσετε κι εσείς μία διαμαντένια τιάρα και να βρεθείτε στην αγκαλιά του δικού σας «Prince Charming» δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε επακριβώς τις συμβουλές του Queen.gr και να οπλιστείτε με γαϊδουρινή υπομονή μέχρι να τους συναντήσετε και να εφαρμόσετε όλα τα μυστικά που μάθατε από εμάς.

  1. Έχετε λυγερό κορμί και πράσινα αμυγδαλωτά μάτια; Γυμνάζεστε από μικρή τρέχοντας από μπασκέτες σε γήπεδα τέννις και από σανίδες του snowboard σε σχολές μπαλέτου; Ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε για τις ατελείωτες ώρες προπόνησης εξαργυρώνοντας τον ιδρώτα που ρίξατε σε κάτι πιο χειροπιαστό, όπως μία τιάρα ας πούμε. Δηλώστε συμμετοχή στα πλησιέστερα τοπικά καλλιστεία, όπως «Μις Νεάπολη» και «Σταρ Γαργαλιάνοι», πιάστε καλές σχέσεις με τους κριτές, μάθετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις απ' έξω και ανακατωτά και καταπλήξτε τα πλήθη. Μία (πλαστική έστω) τιάρα σύντομα θα γίνει δική σας και θα σας ανοίξει την πόρτα προς τη δημοσιότητα. Είναι το πρώτο βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στο δικό σας πρίγκιπα.
  2. Αγοράστε εισιτήρια διαρκείας προς τους εξής τροπικούς και δοκιμασμένους προορισμούς: Μέγαρο μουσικής, Ηρώδειο, Σπέτσες, Μύκονος, Κολωνάκι ως προς την ελληνική επικράτεια. Εάν δε συναντήσετε κάποιο βασιλικό μέλος να παρακολουθεί την Ευγενία Μανωλίδου να σολάρει, ή έστω το Χρήστο Ζαμπούνη να απολαμβάνει ένα παγωμένο latte στα Starbuck's της Πατριάρχου Ιωακείμ, τότε ξεκινήστε τις κρατήσεις σας για ξένες πολιτείες. Λονδίνο, Παρίσι, Σευχέλλες, νησιά Mawi, νησιά του Πάσχα, νησιά της Καραΐβικής, όλα αποτελούν αγαπημένα μέρη όπου συχνάζουν χαριτωμένοι γαλαζοαίματοι. Αν δεν τους πετύχετε και εκεί κάντε ένα διάλλειμα και συνεχίστε με το επόμενο βήμα.
  3. Θυμάστε τις ώρες που ξοδεύατε για να πάτε μέχρι τον Πόρο και πίσω προκειμένου να επισκεφτείτε τον αγαπημένο σας όταν υπηρετούσε στο Ναυτικό; Ντυθείτε «Αλίκη στο Ναυτικό» και καταταγείτε σήμερα κιόλας. Ίσως σας φαίνεται δύσκολο και λίγο αντρικό σα δραστηριότητα, η δεκαοκτάχρονη όμως Tessy Antony με αυτόν τον τρόπο γνώρισε τον άντρα της ζωής της, πρίγκιπα Louis του Λουξεμβούργου, τον οποίο και παντρεύτηκε. Βάλτε τα δυνατά σας και εντυπωσιάστε όλη σας τη διμοιρία μήπως και πουν καμία καλή κουβέντα για τις στρατιωτικές και όχι μόνο ικανότητές σας.
  4. Κόψτε τα περιττά ξενύχτια, το αλκοόλ και τις καταχρήσεις και στρωθείτε στο διάβασμα. Μπορεί εάν καταφέρετε να ενσωματωθείτε σε κάποια βασιλική οικογένεια να μη χρειαστεί να ξαναδουλέψετε ποτέ, τώρα όμως απαιτείται διάβασμα και προσευχή. Η Kate Middleton γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο, πρίγκιπα William, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο πανεπιστήμιο Saint Andrews της Σκωτίας, άρα γιατί όχι και εσείς. Ψάξτε σχολαστικά πού έχουν φοιτήσει οι γόνοι των βασιλικών κύκλων, φτιάξτε ένα ενημερωμένο και πλούσιο βιογραφικό και αρχίστε να αποστέλλετε αιτήσεις στα διεθνή κολλέγια σα να μην υπάρχει αύριο!
  5. Εάν δε σας δεχτούν πουθενά, αυτοί χάνουν. Ξεχάστε ό, τι σας είπαμε για μείωση του αλκοόλ και ασκητική ζωή και δώστε τα όλα στο ξενύχτι και τη νυχτερινή ζωή. Απολαύστε ένα πλούσιο brunch στο ξενοδοχείο Ritz του Λονδίνου όπου και γιόρτασε η βασίλισσα Ελισάβετ τα 80στα της γενέθλια το 2006, κάντε μία κράτηση στο Mahiki του Mayfair όπου σερβίρονται στους γαλαζοαίματους γόνους τα ωραιότερα cocktails και κάντε αίτηση μέλους στο Boujis members’ club του South Kensington όπου και συχνάζει η αφρόκρεμα του διεθνούς jet set. Έχετε μάτια ερμητικά ανοιχτά και όλο και κάποιον ευγενή θα γνωρίσετε.

Εάν τα κάνατε όλα και δε γνωρίσατε ούτε τον πριγκιπικό ιπποκόμο μη χάνετε το κουράγιο σας. Άλλωστε, η Camilla Parker Bowles χρειάστηκε να περιμένει πάνω από εικοσιπέντε χρόνια προκειμένου να βρεθεί στην αγκαλιά του πρίγκιπά της. Κάντε υπομονή και ίσως ο επόμενος βάτραχος που φιλήσετε μεταμορφωθεί στον «Prince charming».