Δε θα τον «ρίξεις» ποτέ, αν κάνεις τα 5 παρακάτω λάθη

Γωγώ Φούντα
Δε θα τον «ρίξεις» ποτέ, αν κάνεις τα 5 παρακάτω λάθη

Ένα κείμενο σκληρό αλλά πολύ αληθινό

Φίλη μου το σημερινό θέμα είναι από αυτά που θα σε ξεβολέψουν και θα σε κάνουν να αισθανθείς λίγο αλλόκοτα. Σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, γιατί τα λόγια που θα πως είναι κομματάκι σκληρά. Το θέμα μας λοιπόν είναι το φλερτ και πιο συγκεκριμένα όλα αυτά τα λάθη που κάνουμε πάνω στον πανικό μας να κατακτήσουμε έναν άντρα, ή τελοσπάντων να βρούμε κάποιον γιατί πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε και σεξ! Ναι, οι καιροί είναι δύσκολοι, οι σχέσεις ακόμα δυσκολότερες και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να δεις κι εσύ μια άσπρη μέρα! Λοιπόν, με αγάπη σου αποκαλύπτω κάποια βασικά λάθη που κάνεις κατά τη διεκδίκηση ενός άντρα και εξασφαλίζουν με μαθηματική ακρίβεια την... παράταση της μοναξιάς σου.

1. Το λες στους φίλους του: Μπορεί να σου έχουν πει ότι για να μάθεις περισσότερα ή για να κόψεις κίνηση αν σε θέλει ή όχι, θα πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους του ή τους κοινούς σας γνωστούς, αλλά μάλλον στην ηλικία μας αυτό δεν είναι λύση. Και θα εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ: Αν είσαι 17 είναι πολύ γλυκό να αφήσεις να εννοηθεί ότι σου αρέσει το αγόρι της διπλανής τάξης που είναι και αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου. Αν είσαι 30 και πάνω, τότε το να δηλώνεις στον περίγυρό του ότι «γουστάρεις» ή «ψήνεσαι» είναι το λιγότερο pathetic. Οπότε στην προκειμένη στείλε του ένα μήνυμα να βγείτε για ποτό , και αν φας πίτα, καλή χώνεψη. Πάμε παρακάτω κορίτσι μου.

2. Το παίζεις αδιάφορη: Επαναλαμβάνω, δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο, που μας άρεσε ο Γιωργάκης και στο διάλειμμα τον δέρναμε από άμυνα. Είμαστε ενήλικες-νομίζω-κάτι που σημαίνει ότι η συμπεριφορά τουμπάνου δεν περνάει πια. Αν σου αρέσει, μπορείς να κάνεις το εξής απλό: Να είσαι γλυκιά και ευγενική μαζί του. Προσοχή: Όχι λιγούρι και λυσσάρα. Έχουν βασική διαφορά αυτά τα δύο.

3. Μην κάνεις το... αντράκι: Δυστυχώς οι τύπου κωλοπετσωμένες συμπεριφορές στους άντρες δεν περνάνε. Για να γίνω πιο σαφής, αναφέρομαι σε όλες εκείνες τις δήθεν δυναμικές που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και καταντούν ενοχλητικές και αντιπαθείς. Γίνε αστεία. Είναι τέλειο. Γέλα με την ψυχή σου. Ακόμα καλύτερα. Το στάδιο λίγο πριν το... ρέψιμο, δεν είναι και το καλύτερο.

4. Οι γατούλες τρώνε Χ: Δεν είσαι ούτε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ούτε και η Brigitte Bardot. Και τελοσπάντων το να νιαουρίζεις συνέχεια και να κάνεις σαν 10χρονη που της χάλασαν την κοτσίδα δεν είναι σίγουρα το καλύτερο. Οι άντρες βαριούνται τις γατούλες και δεν τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Αν είσαι από τις γυναίκες που φλερτάρεις ασύστολα μόνο και μόνο για να δεις ότι περνάει η μπογιά σου και όταν έρχεται ο άλλος να σου μιλήσει, στην καλύτερη τον προσβάλεις, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνεις μία συζήτηση με τον εαυτό σου.

5. Φλερτάρεις με άλλους μπροστά του: Εντάξει, είπαμε να μην πηγαίνεις βουρ στον πατσά-θα σε περάσει για καμιά ανώμαλη και θα σκιαχτεί-αλλά και το ακριβώς αντίθετο δε βγάζει πουθενά. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι από την αμηχανία σου να φλερτάρεις μπροστά του με άλλους. Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση να βγάλει πουθενά όλο αυτό; Άσε που σε περίπτωση που του αρέσεις και σε δει να την πέφτεις σε άλλους, ή θα σε περάσει για ασόβαρη ή θα πιστέψει ότι δεν ενδιαφέρεσαι.