Τα 10 μηνύματα που πρέπει να του στείλεις για να λάβεις... σίγουρα απάντηση

Γωγώ Φούντα
Τα 10 μηνύματα που πρέπει να του στείλεις για να λάβεις... σίγουρα απάντηση

Μιλάμε για εγγυημένα αποτελέσματα

Nαι οι σχέσεις περνούν κρίσεις και ναι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος εσύ να παραιτείσαι ή να κάνεις την μία βλακεία μετά την άλλη. Για παράδειγμα, μιας και τώρα τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την τεχνολογία και τα sms και σε περίπτωση που εσύ έχεις βάλει στόχο αγόρι το οποίο σε ενδιαφέρει και κάνει την καρδούλα σου να χτυπάει, θα πρέπει να παίξεις σωστά το παιχνίδι της επικοινωνίας διότι πολύ απλά από αυτήν εξαρτώνται όλα. Και ποιος είναι πάντα ο μεγαλύτερος φόβος μας; Φυσικά να του στείλεις και να μην απαντήσει. Για το λόγο αυτό, σου έχουμε κάποια βασικά tips τα οποία καλό θα ήταν να εφαρμόσεις και τα οποία θα σου εξασφαλίσουν την πολυπόθητη απάντηση. Πάμε να δούμε...

1. Κάνε τη δύσκολη: Ναι όσο κι αν τον θέλεις, και όσο κι αν θέλεις να πιαστείς από τα στιβαρά του μπράτσα και να του σκάσεις ρουφηχτό φιλί, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι το Α και το Ω, είναι να το παίξεις δύσκολη. Μην απαντήσεις αμέσως στο μήνυμά του γιατί έχεις και δουλειές. Και όταν το κάνει, μην απολογηθείς για την καθυστέρηση. Είσαι τόσο cool που ακόμα και οι δύο ώρες μετά σου φαίνονται φυσιολογικές.

2. Μην βαραίνεις τη συζήτηση: Μηνύματα ανταλλάσσετε, δεν κάνετε συζήτηση περί του προσφυγικού. Αυτό σημαίνει ότι οι εξομολογήσεις και οι βαρύγδουπες δηλώσεις καλό θα ήταν να λείπουν. Θα σε περάσει για τρελή και δε θα έχει κι άδικο. Κράτα τα μηνύματα σε ένα επίπεδο πιο ανάλαφρο. Οι άντρες δεν μπορούν την πολλή σοβαρότητα, ειδικά μέσω μηνυμάτων. Οπότε μην κάνεις το λάθος να αρχίσεις τη φιλοσοφία.

3. Ποτέ μη δίνεις υπόσχεση που δε θα κρατήσεις: Και φυσικά αναφέρομαι στο: Στείλε μου εσύ όποτε μπορείς. Αφού ξέρεις κι εσύ, ότι δε θα κρατηθείς και θα στείλεις πρώτη μέσα στο μισάωρο, γιατί να κάνεις την παραπάνω δήλωση και να εκτεθείς. Προστάτευσε λίγο την τιμή και την αξιοπρέπειά σου βρε κορίτσι μου.

4. Μη δείχνεις απελπισμένη: Σε περίπτωση που σου απαντήσει μετά από ώρες ή και μέρες, μην κάνεις φανερή την αγανάκτησή σου και μη δώσεις την εντύπωση ότι περίμενες πάνω από το κινητό. Το ζητούμενο είναι να δείξεις ότι έχεις ζωή και πέρα από αυτόν.

5. Αν σου πει ότι είναι απασχολημένος: Μην τον βομβαρδίσεις με μηνύματα γιατί πολύ απλά δεν έχει χρόνο. Δώσε του χώρο και μην τον πιέζεις γιατί το βασικό είναι να του είσαι συμπαθής και όχι να τον αναγκάσεις να σε αποφεύγει.

6. Προσοχή στις απαντήσεις: Μην κάνεις το λάθος να απαντήσεις κάτι μονολεκτικό ή ένα απλό «χαχα» γιατί έτσι του δίνεις την ευκαιρία να τελειώσει τη συζήτηση και να μην σου ξαναστείλει. Και πες ότι ήθελε να στείλει κάτι. Δεν είναι κρίμα να νομίζει ότι τον βαρέθηκες; Θα σου απαντήσω εγώ: Κρίμα είναι.

7. Κάνε τον να γελάσει: Και σε ποιον δεν αρέσουν οι αστείοι άνθρωποι; Πες κάτι που θα τον κάνει να γελάσει και θα του δείξουν πόσο έξυπνη και πνευματώδης είσαι. Οι άντρες γοητεύονται από τις γυναίκες που τους κάνουν να γελάνε. Γίνε μία από αυτές λοιπόν.

8. Σε παρακαλώ, μην τσακωθείς: Θέλεις να βρίσεις και να πλακωθείς; Κάντο από κοντά! Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις μέσω μηνυμάτων γιατί οι παρεξηγήσεις θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες. Εξάλλου το πρόσωπο με πρόσωπο το ευχαριστιέσαι περισσότερο.

9. Έχε πάντα σχέδιο: Να έχεις πάντα στο μυαλό σου μία ενδιαφέρουσα πρόταση την οποία θα του κάνεις όταν σε ρωτήσει τι θα κάνεις (αν ρωτήσει βέβαια), οπότε και μόλις τεθεί η ερώτηση εσύ να μη χάσεις την ευκαιρία σου. Πάντα προετοιμασμένη έτσι;

10. Και το καλύτερο για το τέλος: Ρώτησε τη γνώμη του για κάτι σημαντικό ή ζήτησε τη βοήθειά του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη νιώσει το λιγότερο δέος.