Συμπαντικό σεξ

Συμπαντικό σεξ

Το σεξ και η πνευματικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένα, ίσως περισσότερο από κάθε τι άλλο σ' αυτό το σύμπαν.

Η σεξουαλική ενέργεια είναι η πρώιμη και η πλέον δημιουργική στο σύμπαν. Όλα τα ζωντανά όντα είναι προϊόντα σεξουαλικής ενέργειας, όπως ακριβώς και εσείς. Στους ανθρώπους, η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι δημιουργική σε διαφορετικά επίπεδα: σε σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό. Σε κάθε περίπτωση, είτε αισθανόμαστε έλξη, διέγερση, πάθος, ενδιαφέρον, έμπνευση, ενθουσιασμό ή οτιδήποτε, η σεξουαλική ενέργεια βρίσκεται σε δράση.

Εξερευνήστε την ενέργεια αυτή και χρησιμοποιήστε τη δημιουργικά σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας επιθυμείτε εσείς, κάνοντας διαλογισμό, μαθαίνοντας πώς να τη διαχειριστείτε και προστατεύοντάς την από τις κλασικές παγίδες όπως είναι οι προσδοκίες. Σταματήστε δηλαδή ν' αναρωτιέστε αν είστε καλοί στο σεξ, τι ακριβώς είναι αυτό που αισθάνεστε και αν ο σύντροφός σας σας αγαπά.

Όλα αυτά, απλά δηλητηριάζουν τη σχέση σας και καταστρέφουν τη δημιουργική και παραγωγική σεξουαλική ενέργεια. Κυρίως όμως, σαμποτάρουν την οικειότητα που αναπτύσσεται σε ένα ζευγάρι, παράγοντας που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του σεξ.