6 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι καλός στο σεξ

Γωγώ Φούντα
6 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι καλός στο σεξ

Πριν τον... δοκιμάσεις, δες τι σε περιμένει

Ναι το ξέρω: Όσο κι αν σου αρέσει κάποιος δεν θα μπορέσεις ποτέ να μάθεις εκ των προτέρων αν είναι καλός στο σεξ, εκτός αν ρωτήσεις την πρώην του, οπότε και μάλλον δεν είσαι πολύ καλά στα μυαλά σου. Κακά τα ψέματα, το σεξ είναι από τα πιο σημαντικά σε μία σχέση, και δεν είναι σπάνιο, τελικά να ξενερώνεις όταν η χημεία στο συγκεκριμένο είναι ανύπαρκτη. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που κατά γενική ομολογία είναι εραστές σωστοί και τίμιοι, μιας και φροντίζουν να πληρούν κάποιες βασικές προυποθέσεις. Και πώς θα το καταλάβεις αυτό ενώ έχετε βγει μόλις ένα ραντεβού για παράδειγμα; Παρακάτω, σου έχω 5 περίεργα σημάδια που φανερώνουν ότι πέτυχες διάνα και ότι το λέει η ψυχούλα του!

1. Την οπτική επαφή δεν τη φοβάται: Σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια με βλέμμα που μαγνητίζει; Μένει για περισσότερη ώρα από το επιτρεπτό φέρνοντάς σε, σε ευχάριστη αμηχανία. Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Ή είναι κοιμισμένος ή είναι Δον Ζουάν. Ξεκάθαρα σου εύχομαι το δεύτερο

2. Είναι cool και ήρεμος: Αν υπάρχει κάτι χειρότερο και πιο εκνευριστικό από μία υστερική γυναίκα, αυτό είναι ένας υστερικός άντρας. Οι άντρες είναι από τα γεννοφάσκια τους πιο cool, ήρεμοι και ψύχραιμοι. Αν λοιπόν παρατηρείς, ότι ο τύπος δε θα χαλάσει την ψυχολογία του για τίποτα, θα τα αντιμετωπίσει όλα με ψυχραιμία και δε θα γκρινιάξει για μικροπράγματα, τότε μάλλον η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι.

3. Του αρέσει το φαγητό: Προσοχή, δεν εννοώ να είναι φαταούλας ούτε φυσικά και να είναι 30 κιλά συν. Εννοώ να απολαμβάνει το φαγητό, να το εκτιμάει και να μην είναι υστερικός. Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να φέρει σε ισορροπία την αγάπη για τα κολασμένα εδέσματα και τη φυσική κατάσταση, είναι πραγματικά ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος. Από έναν τέτοιον άνθρωπο, το μόνο που περιμένεις, είναι να είναι και άριστος στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του

4. Είναι καλός οδηγός: Στατιστικά, οι άντρες είναι καλύτεροι οδηγοί από τις γυναίκες-χωρίς φυσικά αυτό να εμπεριέχει καμία αντιφεμινιστική τάση-. Ο άντρας λοιπόν, που είναι ήρεμος στο τιμόνι, οδηγεί με προσοχή, έχει σωστή συμπεριφορά και παρκάρει με δύο μανούβρες, είναι σίγουρα το κελεπούρι που έλειπε από τη ζωή σου.

trasdta

5. Είναι καλός χορευτής: Δεν εννοώ να τρέχει από την μία μεριά του δωματίου στην άλλη και να κάνει πιρουέτα ως άλλος Φώτης Μεταξόπουλος, αν είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να εναρμονιστεί με τον ρυθμό που ακούει. Κακά τα ψέματα, να πίνεις ποτό και να κάθεσαι εντελώς ακίνητος-το γνωστό σαν αγγούρι-δεν είναι και το καλύτερο. Αν τον δεις να πιάνει ρυθμό και να σπάει ολίγον και λεκάνη, τότε μην τον φοβηθείς. Ειδικά στο ιεραποστολικό θα δώσει πόνο.

channyyyyyyyyy

6. Ξέρει να παραγγέλνει ποτό: Α εδώ είμαι κάθετη. Άντρας που ξέρει τι πίνει και κυρίως ξέρει να το ζητάει, σίγουρα κάτι κάνει καλά (μάντεψε ποιο είναι αυτό). Τώρα για να είμαστε σοβαροί, δεν είναι φυσικά το μοναδικό σημάδι, αλλά αν βγείτε, και παραγγείλει ό, τι κι εσύ, έπειτα από σκέψη μισαώρου, τότε μην περιμένεις και πολλά πράγματα.