5 ατέλειες στην εμφάνισή σου που εκείνος, κρυφά, λατρεύει

Γωγώ Φούντα
5 ατέλειες στην εμφάνισή σου που εκείνος, κρυφά, λατρεύει

Σταμάτα πια να γκρινιάζεις

Συνηθίζεις να κλαις και να οδύρεσαι για την κυτταρίτιδα ή την κοιλιά σου η οποία δε διαθέτει την επιθυμητή γράμμωση; Φίλη μου, η αλήθεια είναι ότι η γκρίνια είναι γένος θηλυκού κάτι που σημαίνει ότι μάλλον είναι εντελώς φυσιολογικό για σένα να κάνεις το χαμό σου κάθε φορά που συνειδητοποιείς ότι δεν μοιάζεις με μοντέλο. Παρόλα αυτά, και εδώ έρχομαι για να σου δώσω δύναμη και κουράγιο, τα αγαπημένα μας αγόρια-ευτυχώς-δεν είναι τόσο υστερικά κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε... σταυρώσουν επειδή εμφανισιακά δε θυμίζεις την Irina Shayk. Οπότε λοιπόν, και για να σου φτιάξω το Σαββατοκύριακο, σου έχω κάποιες ατέλειες, τις οποίες μπορεί εσύ να σιχαίνεσαι, τα αγόρια όμως λατρεύουν.

1. Το κενό στα δόντια: Από μικρή σιχαινόσουν τα δόντια σου και κυρίως το τεράστιο κενό στα δύο μπροστινά. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί συμμαθητές σε είχαν χλευάσει, κάτι που προκαλούσε το γοερό σου κλάμα. Παρόλα αυτά, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσω ότι σε αυτό ακριβώς το κενό, έχουν χτιστεί ολόκληρες καριέρες. Madonna, Brigitte Bardot και Lara Stone, είναι μερικές από τις διάσημες κυρίες οι οποίες το κενό τους το δέχτηκαν και το έκαναν και το μεγαλύτερο όπλο τους! Οι άντρες απλά το λατρεύουν γιατί τους θυμίζει κάτι αθώο.

2. H μεγάλη μύτη: Εντάξει δεν εννοώ να μοιάζεις στην αδερφή του Σιρανό Ντε Μπερζεράκ, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Είμαστε ελληνίδες που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να έχουμε γαλλική μυτούλα είναι ελάχιστες. Οπότε, εκτός του ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να δεχτείς το μυτάκι σου ή να κάνεις υστερίες κάθε φορά που θα βγαίνεις φωτογραφία προφίλ. Εξάλλου μεγάλο ποσοστό των αντρών δηλώνει ότι προτιμάει τα κορίτσια με γαμψή μύτη παρά αυτά με γαλλική. Οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστη, αλλά ουδόλως σε αφορούν.

3. Η κοιλίτσα: Όπως εσύ δεν έχεις πρόβλημα με την κοιλίτσα του, έτσι και εκείνος-δεν είναι τρελός-και δεν τον πειράζει καθόλου που δεν έχεις τους κοιλιακούς παίκτριας του Survivor. Μη σου πω κιόλας ότι τα αγόρια προτιμούν τις πιο μεγάλες και ζουμερές μιας και τους αρέσει να τις χαιδεύουν. Μα δεν είναι γλύκες;

4. Μικρό στήθος: Πραγματικά, δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να έχει μικρό στήθος και να μη θέλει να το αλλάξει-ok το μεγαλύτερο ποσοστό σίγουρα-. Τσάμπα στενοχωριέσαι γλυκιά μου γιατί πολύ απλά, οι άντρες λατρεύουν το μικρό στήθος, όσο ακριβώς και το μεγάλο. Όλα είναι θέμα συσχετισμών: Αν είσαι μικροκαμωμένη και λεπτή, τότε μάλλον το μικρό σου στήθος ταιριάζει τέλεια στο σύνολο. Κάτι που εκείνος είναι σε θέση να αντιληφθεί.

iraaaa

5. Χλωμό δέρμα: Έχεις καταλάβει ότι τα βαμπίρ είναι πάντα τα πιο γοητευτικά πλάσματα του κινηματογράφου; Τι σημαίνει αυτό; Ότι το χλωμό δέρμα είναι γοητευτικό. Έχεις το εκρού του νεκρού και προσπαθείς με το μακιγιάζ να φαίνεσαι τροπική; Άσε κάτω ό, τι κι αν κάνεις και αγάπησε τη χλωμάδα ΤΩΡΑ. Για κάποιο λόγο, τα αγόρια λατρεύουν τα χλωμά πρόσωπα, οπότε μην τους χαλάς χατίρι.