Προκαταρκτικά: 4 κινήσεις για να δοκιμάσεις απόψε

Γωγώ Φούντα
Προκαταρκτικά: 4 κινήσεις για να δοκιμάσεις απόψε

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν

Το σεξ είναι κάτι ιερό και σαφώς απαραίτητο. Είναι η τροφή σου αν θέλεις. Τα προκαταρκτικά ωστόσο, είναι το αλάτι της υπόθεσης, δηλαδή αυτά που κάνουν το σεξ καλύτερο, πιο... ζουμερό, πιο ερεθιστικό και σίγουρα πιο απολαυστικό. Τι εννοείς δεν είσαι γνώστης του θέματος; Είναι δυνατόν να ανέχεσαι το σεξ σου να μην έχει προκαταρκτικά; Ή ακόμη χειρότερα: Είναι δυνατόν να μη βγάζεις την inner goddess από μέσα σου κάθε φορά που είναι να τον περιποιηθείς; Τι σου μαθαίνουμε εμείς τόσα χρόνια; Λοιπόν για να μιλήσουμε και σοβαρά, εδώ σου έχουμε κάποιες foreplay κινήσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να εντάξεις στο... ρεπερτόριό σου.

1. Η ώρα του μασάζ: Μπορεί το μασάζ στο γυναικείο σώμα να είναι σαφώς πιο σέξι οπτικά, αλλά ήρθε η ώρα να του κάνεις ένα μικρό δωράκι και να τον περιποιηθείς. Το απαραίτητο αξεσουάρ είναι φυσικά το λαδάκι σου το οποίο θα βοηθήσει στο δύσκολο έργο που καλείσαι να βγάλεις εις πέρας. Το ακόμα καλύτερο, το οποίο αυτομάτως θα σε ανακηρύξει πτυχιούχο της υπόθεσης, είναι αντί για χέρια να χρησιμοποιήσεις το σώμα σου. Την επόμενη μέρα, μην παραξενευτείς αν σου στείλει λουλούδια.

2. Το σταμάτα-ξεκίνα: Προς ενημέρωσή σου, το πέος του δεν είναι το μοναδικό ευαίσθητο σημείο στο σώμα του. Άσε που αν πέσεις με τα μούτρα σε αυτό, μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός και πάνε τα προκαταρκτικά περίπατο. Μπορείς να επικεντρωθείς στην περιοχή γύρω από αυτό, χρησιμοποιώντας αρχικά τα χέρια σου και στη συνέχεια βάζοντας κι άλλα... μέρη του σώματος στο παιχνίδι.

3. Μην ξεχνάς... είσαι η καλύτερη: Διότι αν δε νιώθεις έτσι, δουλίτσα δεν κάνουμε. Με λίγα λόγια, αν κάθε φορά που πας να κάνεις μία κίνηση, σκέφτεσαι αν πετάει η κοιλιά σου, ή αν φαίνεται πιο έντονη η κυτταρίτιδά σου, τότε το παιχνίδι το έχεις χάσει από τα αποδυτήρια! Είσαι η απόλυτη θεά και πρέπει να το δείξεις.

4. Η ώρα του στριπτίζ: Λοιπόν το συγκεκριμένο για να γίνει, χρειάζεται αρκετό σχεδιασμό και σίγουρα ένα ποτό! Βάλε αισθησιακή μουσική, ή τελοσπάντων κάτι που εσύ βρίσκεις σέξι, και αφου πιεις το... ποτηράκι σου για να λυθείς και να πάρεις δυνάμεις, ξεκίνα να λικνίζεσαι. Απαραίτητα σύνεργα είναι τα πολύ σέξι εσώρουχα, τα πολλά ρούχα (για να έχεις κάτι να βγάλεις) και φυσικά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αν θέλεις να τον δέσεις, ακόμα καλύτερα. Θα προσθέσεις μία έξτρα δόση... τσαχπινιάς στο μουσικοχορευτικό show σου. Όλα καλά.