Αγάπη, τι κάνεις το ΣΚ;

Αγάπη, τι κάνεις το ΣΚ;

Γιατί λέω να κάνουμε παρέα.

Είστε στο κρεβατάκι σας Πέμπτη βράδυ και σκέφτεστε το βουνό από δουλειές που έχετε να κάνετε από την επόμενη μέρα και για όλο το Σαββατοκύριακο. Αγχώνεστε και ξεφυσάτε, κοιτάτε τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας και σκέφτεστε πόσο πολύ σας λείπει. «Το Σαββατοκύριακο θέλω να το περάσω μαζί σου» του λέτε δυνατά και το βλέμμα του πέφτει έκπληκτο επάνω σας.

Δεν είναι κακό να επιδιώξετε λίγο χρόνο μοναξιάς με το σύζυγό σας. Μάλιστα, όχι μόνο δεν είναι κακό, αλλά επιβάλλεται κιόλας. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, κανονίστε πού θα μείνουν τα παιδιά, οργανώστε όλες τις δουλειές και αναβάλετε όσες χρειάζονται προσωπική διευθέτηση, βάλτε δυο ρούχα στο αυτοκίνητο και πηγαίνετε κάπου που δεν σας ξέρει κανείς.

Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνετε παρέα με το σύζυγό σας χωρίς αντιπερισπασμούς, για να τον ακούσετε και να σας ακούσει με την ησυχία σας. Στην τελική, ακόμα και οι παντρεμένοι χρειάζεται να πιουν μαζί ένα καφέ, να κάνουν μια βόλτα στην παραλία, να παίξουν τάβλι και να καταναλώσουν και λίγο αλκοόλ.