Έρευνα: Πόσο καιρό μετά τo πρώτο ραντεβού θα πρέπει να έρθει ο γάμος;

Γωγώ Φούντα
Έρευνα: Πόσο καιρό μετά τo πρώτο ραντεβού θα πρέπει να έρθει ο γάμος;

Κορίτσια δώστε προσοχή

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι έρευνες και ειδικά αυτές που αφορούν στο σεξ, είναι πάντα ενδιαφέρουσες και διαφωτιστικές. Και αν μέχρι σήμερα έχουμε καλύψει μία τεράστια γκάμα θεματολογίας, η έρευνα αυτή, που έπεσε εντελώς τυχαία στα χέρια μας, είναι ένα ακατέργαστο διαμαντάκι γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες.

Πόσο καιρό μετά το πρώτο ραντεβού (ή τελοσπαντων την έναρξη της σχέσης) θα πρέπει ένα ζευγάρι να παντρευτεί; Οι ερευνητές ρώτησαν και τα συμπεράσματα είναι τα εξής: Το μέσο ζευγάρι λοιπόν συνήθως είναι μαζί 4,9 χρόνια πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα 4,9 χρόνια λοιπόν, χωρίζονται σε 17 μήνες σχέσης, 22 μήνες συγκατοίκησης και 20 μήνες αρραβώνα! Η έρευνα αυτή επίσης, έδειξε ότι πλέον ο μέσος όρος ηλικίας γάμου έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη γενιά, μιας και ο μέσος όρος για τη νύφη πλέον είναι 30,8 και για το γαμπρό 23,7 σε σχέση με το 22,6 και το 24.6 του παρελθόντος.

wdwhdwj

Όπως καταλαβαίνεις, αν η σχέση έχει διαρκέσει πολύ περισσότερο άρχισε να ετοιμάζεσαι για γάμο. Τώρα αν δεν έχεις ρωτήσει το γαμπρό, είναι ένα άλλο εντελώς ξεχωριστό θέμα.

DPG Network