Όχι δεν κάνεις λάθος: 5 αδιάσειστα σημάδια ότι η κολλητή του είναι ερωτευμένη μαζί του

Γωγώ Φούντα
Όχι δεν κάνεις λάθος: 5 αδιάσειστα σημάδια ότι η κολλητή του είναι ερωτευμένη μαζί του

Λάβε τα μέτρα σου τώρα

Η αλήθεια να λέγεται: Πλέον αγόρια χωρίς κορίτσια φίλες είναι δύσκολο να βρεις. Όχι ότι πιστεύω στην πραγματική φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, αλλά κουβέντα να γίνεται. Είναι κάποιες φορές βέβαια, που τα όρια της φιλίας τείνουν να μην είναι τόσο ευδιάκριτα ή όχι τόσο ώστε να μπορέσεις να πεις με σιγουριά ότι δεν υπάρχει αίσθημα. Για παράδειγμα, είσαι πεπεισμένη ότι η κολλητή του καλού σου είναι το λιγότερο καψούρα μαζί του. Του το λες και σε βγάζει τρελή! Όχι δεν είσαι. Αφενός και μόνο που το παρατήρησες όντως κάτι συμβαίνει, και αφετέρου σου έχω αυτά τα αλάνθαστα σημάδια. Ρίξε μια ματιά και την ώρα της κρίσης φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη.

Δε σε συμπαθεί

Κατά γενική ομολογία είσαι ένα αξιαγάπητο και υπέροχο πλάσμα. Μπορεί να μη χαμογελάς συνέχεια και να ευχαριστείς την πλάση που είσαι ζωντανή, αλλά έχεις χιούμορ, είσαι λογική και κυρίως κοινωνική. Επίσης φέρεσαι άριστα στο φίλο της οπότε δεν έχει να σου προσάψει απολύτως τίποτα. Και τότε γιατί όποτε σε βλέπει με το ζόρι σου λέει ένα γεια; Ακόμα να καταλάβεις;

Μα πάντα να τον έχει ανάγκη;

Οτιδήποτε κι αν κάνει χρειάζεται τη βοήθειά του, λες και είναι ολομόναχη στον κόσμο και έχει μοναδικό στήριγμα τον άντρα το δικό σου. Λάμπα χαλάει; Εκείνον παίρνει; Χυλόπιτα τρώει; Εκείνος αναγκάζεται να την παρηγορήσει. Για ψώνια θα πάει; Εκείνον θα πάρει μαζί λες και είναι στιλίστας. Κοπελιά get a life. Τα πράγματα είναι ύποπτα!

Γίνεται… τολμηρή

Για να μην πω πρόστυχη! Δε διστάζει να δείξει το νέο της σουτιέν (σε σένα και καλά αλλά πάντα παρουσία του καλού σου), να αναλύσει την αγαπημένη της στάση και φυσικά τα αποτελέσματα αυτής στο… σώμα της, και φυσικά να έρθει με κολάν και μπουστάκι δείχνοντας το σημείο που πιστεύει ότι έχει παχύνει (πάντα κοντά στα οπίσθια). Αν νιώθεις ακατανίκητη την επιθυμία να γίνεις βίαιη, έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου.

Μιλάει πολύ

Και λέει άσχημα πράγματα για σένα. Δε διστάζει να σε προσβάλει μπροστά του, πάντα στο πλαίσιο του χιούμορ, και έχεις μάθει ότι λέει τα χειρότερα και πίσω από την πλάτη σου-σε εκείνον φυσικά-. Σε θεωρεί ακατάλληλη-άσχημη-κακιά για εκείνον, και δε θα ησυχάσει αν δεν τον σώσει.

Δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κανέναν

Εντάξει αν δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν κάνεις ανακοίνωση στην οικογένεια, αλλά στον κολλητό σου μπορείς να παρουσιάσεις έναν άνθρωπο. Εκείνη λοιπόν, πάντα «τραβιέται» με διάφορους, πάντα πληγώνεται και πάντα κλαίει στην αγκαλιά του καλού της φίλου. Φυσικά όλοι αυτοί οι εραστές παραμένουν απρόσωποι για εσάς, μάλλον γιατί δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Το έγκλημα είναι οργανωμένο φίλη μου.

DPG Network