«Δε θέλω να κάνω σχέση αυτό το διάστημα»… και 4 ακόμα φράσεις που λέει, αλλά εννοεί κάτι άλλο

Γωγώ Φούντα
«Δε θέλω να κάνω σχέση αυτό το διάστημα»… και 4 ακόμα φράσεις που λέει, αλλά εννοεί κάτι άλλο

Mήπως έχεις ακούσει κι εσύ κάποια από αυτές;

Πολλά πράγματα και πολλές παρεξηγήσεις θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν αυτά που σκεφτόμασταν τα λέγαμε. Διότι φίλη μου, μπορεί όταν ακούς την αλήθεια, να σου έρχεται ένας ντουβρουτζάς, αλλά όσο να πεις, παίρνεις κάποια πράγματα απόφαση πολύ πιο γρήγορα. Πόσες φορές άραγε δεν έχεις ακούσει ατάκες από το αντικείμενο του πόθου σου, που λέει ότι δε σε θέλει, με έναν άλλο πιο ευγενικό τρόπο; Ναι, η αλήθεια είναι ότι οι άντρες πια έχουν γίνει πολύ εφευρετικοί στο θέμα της δικαιολογίας και της φαντασίας, οπότε συγκέντρωσα 4 δικαιολογίες που θα σου πει, όταν απλά δε σε θέλει.

«Δε θέλω να κάνω σχέση αυτό το διάστημα»: Θα στο πω ωμά και απλά: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει τη συντροφικότητα και να είναι με το άτομο που θέλει και γουστάρει. Όταν λοιπόν έχουμε έντονα συναισθήματα για κάποιον, πολύ δύσκολα θα κρατηθούμε μακριά του, ακόμα κι αν έχουμε τελειώσει μία σχέση, ένα μήνα πριν. Όταν λοιπόν κάποιος σου λέει ότι δε θέλει σχέση, δε θέλει σίγουρα σχέση μαζί σου. Μην εκπλαγείς αν τον δεις μετά από ένα μήνα χέρι χέρι με κάποια.

«Σου αξίζει κάτι καλύτερο»: Φυσικά και δε σου αξίζει κάτι καλύτερο. Βασικά καλύτερο, χειρότερο, είναι εντελώς αδιάφορο. Φυλάει τον πολύτιμο εαυτό του για κάποια άλλη. Και μάντεψε, δεν είσαι εσύ!

«Αυτή την περίοδο θέλω να ασχοληθώ με την καριέρα μου»: Και αναρωτιέσαι εσύ δόλια: Κι εγώ πού τον εμποδίζω; Μα είναι δυνατόν; Μπορεί ο τύπος να είναι και άνεργος και παρόλα αυτά, να καταφέρει να σε πείσει ότι θέλει να αφιερωθεί στην καριέρα του. Όπως και να χει, εσένα στο πλευρό του δε σε θέλει.

«Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να σε εμπιστευτώ ποτέ»: Ξεκάθαρα δεν έκανες κάτι που να χρήζει… μη εμπιστοσύνης. Το μόνο σου λάθος ήταν ότι είσαι εμφανίσιμη και τσαχπίνα και μαζί σου δε θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Πώς να το πω απλά; Είσαι στόχος και κελεπούρι για τους άντρες και θα μπαίνεις συνέχεια στον πειρασμό. Το γεγονός ότι μετά από λίγο καιρό κάνει σχέση με γυναίκα που αγγίζει προδιαγραφές μοντέλου, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Είμαι πιεσμένος οικονομικά»: Μα εσύ δε ζήτησες χορηγό, αλλά αγόρι. Εκτός πια κι αν αυτός είναι τόσο κιμπάρης και large που θέλει να σου φέρεται σα βασίλισσα. Αλλά μην ψαρώνεις, δεν είναι αυτό. Απλά δε θέλει να χαλάσει ούτε δεκάρα για σένα.