Θέλεις εγγυημένη απάντηση; Στείλτου αυτά τα 5 μηνύματα και δε θα χάσεις

Γωγώ Φούντα
Θέλεις εγγυημένη απάντηση; Στείλτου αυτά τα 5 μηνύματα και δε θα χάσεις

Θετική ή αρνητική θα δείξει…

Δυστυχώς η εποχή της τεχνολογία και των social media προστάζει φαντασία, θράσος, μερικές φορές τόλμη και ίσως παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το συναίσθημα που νιώθουμε ότι ξαναδιαβάζουμε μηνύματα που έχουμε στείλει στο αντικείμενο του πόθου, και τα οποία είτε λειτούργησαν είτε όχι, θα πρέπει να θαφτούν στο χρονοντούλαπο της ντροπής; Παρακάτω λοιπόν, και επειδή σήμερα έχω ορεξούλα, σου παρουσιάζω 10 γραπτά μηνύματα, που οφείλεις να στείλεις στο αγόρι που ποθείς, και τα οποία θα σου εξασφαλίζουν σίγουρη απάντηση. Είτε θετική, είτε αρνητική, εξαρτάται από εκείνον!

«Πού θα με πας απόψε;»

Σημαντικό, έμπειρο και αιφνιδιαστικό. Η θετική εξέλιξη είναι να σου απαντήσει «όπου τραβάει η ψυχούλα σου ματάκια μου». Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να είσαι γρήγορη και να προτείνεις μέρος. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να τον πετύχεις σε δύσκολη στιγμή ή απλά λανθασμένα να πιστεύεις ότι μπορεί να του αρέσεις, και να λάβεις το εξής: «Πουθενά»! Πιες μια σόδα για να χωνέψεις τη χυλόπιτα καλού κακού.


via GIPHY


Στείλτου μια φωτογραφία σου και γράψε: «Ποιος θα αντιστεκόταν στο προσωπάκι αυτό»;

Παρακινδυνευμένο αλλά υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει θετικά. Αν η φωτογραφία είναι όντως ωραία, χαμογελάς και είσαι μία γλύκα πολύ πιθανόν να μην αντισταθεί και να σου απαντήσει κάτι για το πόσο όμορφη και γλυκούλα είσαι. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να είναι τσούχτρα και παλιόπαιδο και να σου πει: «Έχεις ένα μεγάλο σπυρί στο μέτωπο, το έχεις δει;».

«Θα πάω για ποτό με την παρέα μου. Πιστεύω ότι πρέπει να περάσεις.»

Κοίταξε να δεις: Σε κάποιους ο εξαναγκασμός λειτουργεί θετικά τύπου: «Θεέ μου, όντως πρέπει να περάσω» και σε κάποιους αντιδραστικά: «Sorry αλλά έχω να κάτσω σπίτι και να μην κάνω τίποτα». Όλα είναι θέμα τύχης.

«Έλα τώρα, παραδέξου ότι σου λείπω»

Μα ναι, δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται! Αν σε θέλει, θα χαμογελάσει και θα πει κάτι χαριτωμένο που απλά θα σε επιβεβαιώσει. Αν σε έχει κάπως γραμμένη θα σου απαντήσει: «Δεν ξέρω τι να σου πω σε αυτό» ή ακόμα χειρότερα «όχι και πολύ». Άβολο!

theweeknd

«Σταμάτα να με απασχολείς, έχω δουλειά!»

Τα παίζεις όλα για όλα στην προκειμένη: Αν είναι έξυπνος θα το πιάσει και θα αντιληφθεί ότι τον θέλεις τόσο πολύ που δε σε αφήνει να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Αν πάλι είναι… χαζούλης θα σου πει: Μα δεν έκανα τίποτα, και εκεί κάπου θα πρέπει να σταματήσει να σου αρέσει!