Απόψε κάνεις μπαμ: 5 βήματα για να τον φλερτάρεις και να... έχει αποτέλεσμα

Γωγώ Φούντα
Απόψε κάνεις μπαμ: 5 βήματα για να τον φλερτάρεις και να... έχει αποτέλεσμα

Το αγόρι στο μπαρ μπορεί να γίνει δικό σου

Σάββατο σήμερα, και όπως έχει γαλουχηθεί ο κάθε Έλληνας από την ημέρα, ίσως και της γέννησής του, το βράδυ το αποψινό είναι για ξενύχτι, ποτό και φυσικά φλερτ. Και μιας και όλα αυτά πηγαίνουν μαζί, και μιας και όλο και κάπου θα πας απόψε και φυσικά θα γίνεις απαστράπτουσα, λέμε να σου δώσουμε κάποια tips, ώστε να μη φύγεις μόνη σου από το μαγαζί (if you know what we mean)! Mε λίγα λόγια κορίτσι μου, απόψε ήρθε η ώρα να λάμψεις και να κλέψεις την παράσταση. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποιες εγγυημένες κινήσεις, που πρέπει να κάνεις, για να κατακτήσεις το αγόρι που κάθεται στην απέναντι μπάρα. Έχουμε και λέμε...

1. Επειδή μιλάμε για βράδυ και νυχτερινό μαγαζί, καλό θα ήταν να πας λίγο περιποιημένη. Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορεί οι άντρες να αγαπούν το κολάν και το αθλητικό στο κορίτσι, αλλά αν πας έτσι για ποτό, θα πρέπει να είσαι η Irina Shayk για να πετύχεις το στόχο σου. Οπότε, βάλε κάτι σέξι, φτιάξε τα μαλλιά σου και βγες από το σπίτι με αυτοπεποίθηση. Απόψε θα κάνεις... χαλασμό βρε κορίτσι μου!

2. Μπαίνεις και εντοπίζεις το στόχο σου. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι σε έχει εντοπίσει και αυτός. Ένα πράγμα λοιπόν απαγορεύεται να κάνεις: Μην ποζάρεις και μην είσαι ψεύτικη. Σούφρωμα χειλιών, άνοιγμα ματιών, τούρλωμα οπισθίων και βλέμμα εγώ είμαι και καμία άλλη, δεν πιάνουν στο εγγυόμαστε, εκτός αν αυτός που θέλεις είναι κάτι αντίστοιχο, οπότε περαστικά σου. Να είσαι άνετη, γελαστή και χαλαρή. Μόνο έτσι θα του κινήσεις την περιέργεια. Επίσης μην κοιτάς όποιον περνάει από δίπλα σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είναι λίγο creepy να ξέρεις.

3. Και αφού κοιταζόσαστε εδώ και τουλάχιστον μισή ώρα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το χαμόγελο. Ναι βρε, χαμογέλα του ανθρώπου και θα δεις ότι θα του αρέσει. Με τον τρόπο αυτό, και το πράσινο φως του δίνεις να έρθει να σου μιλήσει, και του αποδεικνύεις ότι δεν είσαι καμία ψωνάρα που δε δέχεται το φλερτ.

4. Και ήρθε η ώρα να δείξεις την ικανότητα σου στο χορό. Όχι φυσικά να αρχίσεις να χτυπιέσαι λες και έχεις πάθει ηλεκτροσόκ, αλλά μπορείς ωραιότατα να αναδείξεις τις χορευτικές σου ικανότητες, γλυκά, όμορφα και διακριτικά. Το μυστικό είναι όταν το κάνεις αυτό, εκείνος να έχει πλήρη οπτική επαφή μαζί σου, ώστε να βλέπει το αισθησιακό σου λίκνισμα. Αν δεν το έχεις καθόλου με το χορό, τότε καλύτερα να μην το επιχειρήσεις, γιατί τότε θα φαίνεσαι απλά σαν ένα ξυλάγγουρο που προσπαθεί να κινηθεί.

5. Και ναι, επιτέλους έρχεται προς το μέρος σου. Ευχή και κατάρα σου δίνουμε, μην πανικοβληθείς! Χαμογέλα και χαιρέτησέ τον. Τα άλλα άστα πάνω του. Θα σου πει ότι είσαι πολύ όμορφη και αν θέλεις να σε κεράσει ένα ποτό. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις ίσως σου πει, «σταμάτα να με κοιτάς μου έχεις σπάσει τα νεύρα». Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, κορίτσι μου έχεις πολύ λάθος ένστικτο.