10 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στη ζωή σου

Γωγώ Φούντα
10 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στη ζωή σου

Η προσπάθεια σίγουρα αξίζει

Kαι μιας και είναι Σάββατο, και το 2ήμερο αναμένεται άκρως ενδιαφέρον καλό θα ήταν να ασχοληθείς λιγάκι με τον καλό σου γιατί όσο να πεις η θερμοκρασία πέφτει και το χουχούλι στο σπίτι είναι απαραίτητο. Λοιπόν, μπορεί το σεξ ως γνωστόν, να είναι ωραίο, αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο, όταν το εμπλουτίζεις με νέα στοιχεία. Τι εννοούμε με αυτό; Προφανώς και όλους μας βολεύουν συγκεκριμένες στάσεις τις οποίες προτιμάμε, αλλά μήπως ήρθε η ώρα απόψε ή αύριο ή κάποια στιγμή τελοσπάντων να πειραματιστείς και να κάνεις τη... διαφορά; Με λίγα λόγια, σου έχουμε 10-μάλιστα 10-στάσεις, που θα πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στη ζωή σου για να μπορεί να εκφέρεις άποψη περί... σεξ! Εντάξει υπερβάλουμε, αλλά η δοκιμή και η ποικιλία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν να ξέρεις. Ξεκινάμε...

1. Καλό το ιεραποστολικό δε λέμε, αλλά μήπως ήρθε η ώρα βρε κορίτσι μου να δώσεις την ευκαιρία, τόσο στον εαυτό σου όσο και στον παρτενέρ σου για μία... αλλαγή; Μην άγχεσαι, δε θα αλλάξεις πολλά πράγματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τα πόδια σου πολύ ψηλά, ώστε η διείσδυση να είναι ακόμα πιο έντονη. Υπάρχει περίπτωση να πονέσεις και τελικά να μην το ευχαριστηθείς, αλλά αν δεν ανήκεις στην κατηγορία αυτή, είμαστε σίγουροι ότι θα τη λατρέψεις.

2. Συνεχίζουμε σε κάτι πιο... extreme και αθλητικό το οποίο απαιτεί ευλυγισία και φυσικά μυική δύναμη! Ο λόγος; Κορίτσι μου θα πρέπει να την ρίξεις τη γυμναστικούλα σου αν θέλεις να πετύχεις τη συγκεκριμένη στάση. Έχουμε και λέμε: Βάλε τα χέρια σου στο πάτωμα και πέρασε τα πόδια σου γύρω από την μέση του-εκείνος φυσικά είναι όρθιος και σε κρατάει-και άσε τα υπόλοιπα σε εκείνον. Ο μόνος κίνδυνος είναι να σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι αλλά αξίζει τον κόπο.

3. Ξάπλωσε μπρούμυτα και ανασήκωσε ελαφρώς τα οπίσθιά σου. Βάλε τον παρτενέρ σου να ξαπλώσει ακριβώς από πάνω σου-εντάξει χωρίς να σε πλακώσει φυσικά-και να κάνει αυτό που ξέρει και αυτό για το οποίο ήρθε! Η στάση αυτή είναι ιδανική γιατί αφενός διευκολύνει τη διείσδυση, και αφετέρου είναι ιδιαιτέρως... αγαπησιάρικη!

4. Από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει και μία στάση στο... όρθιο, μόνο που η συγκεκριμένη απαιτεί να έχεις πάνω κάτω το ίδιο ύψος με τον παρτενέρ σου. Σταθείτε λοιπόν πρόσωπο με πρόσωπο και πέρασε το ένα σου πόδι γύρω από την μέση του. Τα πρόσωπά σας θα είναι τόσο κοντά, που και μόνο η ένταση από αυτό, αρκεί.

5. Στάσου στην άκρη του κρεβατιού, μπρούμυτα με τα πόδια αρκετά κλειστά. Ο παρτενέρ σου θα έρθει από πίσω σου, στο όρθιο και καλή σας απόλαυση!

6. Βάλτον να καθίσει κανονικά με τα πόδια ανοιχτά στο κρεβάτι και... βολέψου ανάμεσα στα πόδια του, με τη λεκάνη σου φυσικά να ακουμπάει στο κατάλληλο σημείο. Η στάση αυτή απαιτεί να έχετε πολύ καλό συντονισμό κινήσεων, ενώ το γεγονός ότι δεν μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλο, ενισχύει τη... φαντασία σας.

7. Και συνεχίζουμε με ακόμη μία στάση που θα σας... βγάλει από το κρεβάτι. Καθίστε όρθιοι και γύρισέ του την πλάτη. Στη συνέχεια σκύψε και ζήτησέ του να σου κρατάει τα χέρια. Να ξέρεις η στάση αυτή βοηθάει τον κόλπο σου να γίνει πιο στενός, και φυσικά να διπλασιαστεί η απόλαυση.

8. Ας πάμε στη βαρκούλα του ψαρά! Όχι δε σου κάνουμε πλάκα. Όταν ήσουν μικρή δεν μπορεί να μην είχες παίξει το παιχνίδι αυτό. Μόνο που στην προκειμένη θα γίνει λίγο πιο παιχνιδιάρικο και πονηρό. Καθίστε λοιπόν ο ένα απέναντι στον άλλο, και μπλέξτε τα πόδια σας. Στη συνέχεια πλησιάστε, τόσο ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η διείσδυση που είναι και το ζητούμενο αν μας ρωτάτε. Εxtra tip: Πριν το κυρίως πιάτο, μπορείς να τρίψεις την κλειτορίδα σου στο πέος του. Και βολεύει και θα του αρέσει.

9. Και μπορεί να έχουμε συνηθίσει από πάνω και καθιστή τη γυναίκα, αλλά πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα και οι ρόλοι να αντιστραφούν. Σου φαίνεται περίεργο; Ε και; Το θέμα είναι να το απολαύσεις. Aυτός πάντως σίγουρα!

10. Για το τέλος σου κρατήσαμε την πιο κουλή και περίεργη που αν όντως την καταφέρεις θα είσαι το απόλυτο ίνδαλμα. Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια σου ψηλά, ώστε να σηκώνεται και η λεκάνη σου. Ξέρεις το κλασικό κερί όταν ήμασταν μικρές. Στη συνέχεια, αυτός έρχεται από πάνω σου πιέζοντας τα πόδια σου προς το πρόωσπό σου. Αν καταφέρεις να βγεις αλώβητη από τη στάση αυτή, εκείνος θα κάτσει-όχι κανονικά φυσικά-από πάνω σου, ώστε να γίνει δουλίτσα! Δύσκολο;