Τον θέλεις; Τι μηνύματα να στείλεις για να μη δείξεις απελπισμένη

Γωγώ Φούντα
Τον θέλεις; Τι μηνύματα να στείλεις για να μη δείξεις απελπισμένη

Όλα έχουν τον τρόπο τους

Oι καιροί ως γνωστόν είναι δύσκολοι και όχι μόνο από οικονομικής άποψης. Ακόμα και οι σχέσεις βιώνουν κρίση, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι άπαξ και βρεις εκείνον τον ένα που θα σου αρέσει και θα σου ταιριάζει, θα πρέπει να φερθείς πολύ έξυπνα για να μην τον χάσεις και τελοσπάντων για να έχουν τα πράγματα την ροή που τους ταιριάζει. Όχι ότι δεν σου αξίζει μία σχέση και ένα ρομάντζο με τα όλα του, φυσικά γιατί είσαι υπέροχη και καταπληκτική, αλλά οι άνθρωποι πλέον είναι λίγο περίεργοι, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν ειδικό χειρισμό. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τα μηνύματα που πρέπει να του στείλεις, ώστε και να του δείξεις ότι σου αρέσει και να μη δείχνεις απελπισμένη.

Κάνε υπομονή

Και άστον να στείλει εκείνος πρώτος. Με τον τρόπο αυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα δείξεις απελπισμένη. Μη σου πω ότι με τον τρόπο αυτό η μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο. Κακά τα ψέματα, εφόσον στέλνει εκείνος πρώτος, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται.

Μη στέλνεις ποτέ πάνω από ένα αναπάντητο μήνυμα

Έχεις και μία αξιοπρέπεια φίλη μου. Ok, στέλνεις ένα μήνυμα στο οποίο δε λαμβάνεις ποτέ απάντηση. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ξαναστείλεις κάτι. Αν θέλει, θα σου απαντήσει και στο πρώτο. Και ακόμα κι αν το έχει ξεχάσει, κάποια στιγμή θα σε αναζητήσει. Αν φυσικά σε θέλει.

Μίλησέ του για κάτι που τον ενδιαφέρει

Αν σου αρέσει, τότε σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί αν έχει κάποιο χόμπι. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να του στείλεις κάτι σχετικό με το χόμπι αυτό. Δύσκολα δε θα σου απαντήσει. Αν μάλιστα το μήνυμα περιλαμβάνει και πρόσκληση για κάτι που του αρέσει, τότε μάλλον κανόνισες το πρώτο σας ραντεβού.

Αν έχει δουλειά…

Μην επιμείνεις. Το πιο πιθανό είναι να του σπάσεις τα νεύρα και φυσικά να προσπαθήσει να σε αποφύγει. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από μία γυναίκα που είναι φορτική και επίμονη. Θα βρει χρόνο να σου στείλει εκείνος αν θέλει.

Αν είναι έξω με φίλους

Του στέλνεις ένα μήνυμα, σου απαντάει ότι είναι έξω και θα μιλήσετε αργότερα. Ε λοιπόν, μην του ξαναστείλεις. Ο άνθρωπος είναι απασχολημένος με την παρέα του. Μήπως να έβγαινες κι εσύ μια βολτούλα;

giphy

Να αποφύγεις σίγουρα..

Τα μηνύματα μέσα στη νύχτα, διότι η συγκεκριμένη είναι βασική ένδειξη απελπισίας. Στείλε όσο ο ήλιος είναι στον ουρανό και λάμπει. Απλά τα πράγματα.

Μην απαντήσεις αμέσως

Έχεις και ζωούλα anyway! Άσε να περάσει καμιά ωρίτσα. Είχες ένα σημαντικό meeting και μετά έτρεξες να πας γυμναστήριο. Τι να κάνουμε;

Η ερώτηση η σωστή

Πολύ σημαντικό και αυτό. Κάνε μία ερώτηση η οποία θα απαιτεί σίγουρα απάντηση. Τώρα τι να πω. Αν δεν απαντήσει ούτε και σε αυτό, όχι μόνο δε σε θέλει, αλλά είναι και γαϊδούρι!