Kάμα Σούτρα: 6 στάσεις που θα σου πρότεινα να μην δοκιμάσεις (εικόνες)

Γωγώ Φούντα
Kάμα Σούτρα: 6 στάσεις που θα σου πρότεινα να μην δοκιμάσεις (εικόνες)

Για το καλό σου

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, το κεφάλαιο σεξ να έχει διανθιστεί και εμπλουτιστεί με διάφορα τεχνάσματα, ιδέες και φυσικά στάσεις, ποτέ όμως δε θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε αλλά και να ξεπεράσουμε τον πρώτο διδάξαντα, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Κάμα Σούτρα. Το Κάμα Σούτρα λοιπόν, είναι ινδουιστικό κείμενο το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να ανανεώσει και να… αναθερμάνει τις σχέσεις των ζευγαριών που έχουν παντρευτεί από συνοικέσιο (λες και τα υπόλοιπα είναι ok). Έχω την εντύπωση, ότι το σκοπό του τον κατάφερε στο πέρασμα των αιώνων, αν και κάποιες από τις προτάσεις του βιβλίου αυτού είναι κομματάκι παρακινδυνευμένες. Έπειτα λοιπόν από μελέτη και παρατήρηση, σου έχω τις 6 στάσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις, μπας και διατηρήσεις τη σωματική σου ακεραιότητα.

The Indian Handstand

Όπως καταλαβαίνεις, η στάση αυτή είναι άκρως παρακινδυνευμένη γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσετε την ισορροπία σας και να φάτε τα μούτρα σας. Δεν ξέρω αν αξίζει βρε κορίτσι μου.

hamdmate

Ascent to Desire

Είστε στον αέρα. Αυτό από μόνο του απαιτεί ιδιαίτερη δύναμη από τον παρτενέρ και ιδιαίτερη κίνηση από σένα. Με λίγα λόγια, αν δεν είσαι αίλουρος δουλίτσα δεν κάνεις. Διαφορετικά, προβλέπω ότι όλη η φάση θα είναι ναυάγιο.

desire

The Ape

Για ακόμη μία φορά είστε στον αέρα. Επίσης, μιας και δεν ακουμπάς πουθενά, δεν μπορείς να δώσεις ώθηση κάτι που σημαίνει ότι η κίνηση θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Επιπλέον, αυτό το δόλιο που θα είναι από κάτω δεν τον λυπάσαι;

shutterstock 283804421 copy

Suspended Congress

Απαιτεί δύναμη και τόλμη. Αν εκείνος δεν έχει δύναμη, η τόλμη μας είναι αδιάφορη. Δε θα τα καταφέρετε. Άντε την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ, κι αυτό με το ζόρι. Από κει και πέρα, σίγουρα θα προτιμάτε την οριζόντια φάση.

shutterstock 283804421 copy copy copy

The Erotic V

Όπως το λέει και το όνομά της: V! Δύσκολο, επικίνδυνο και μάλλον με μηδενική ευχαρίστηση. Αν δε θέλεις να σπάσεις τον αυχένα σου, καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσεις.

shutterstock 283804421 copy copy

Circle (στο όρθιο)

Ξέρεις, η γνωστή 69 αλλά όχι στην άνεση του κρεβατιού. Με λίγα λόγια, ό, τι πιο δύσκολο μπορείς να δοκιμάσεις στο σεξ!

shutterstock 283804421 copy copy copy copy