Κρίση στο σεξ; 5 χρυσοί κανόνες που πρέπει να εφαρμόσεις τώρα

Γωγώ Φούντα
Κρίση στο σεξ; 5 χρυσοί κανόνες που πρέπει να εφαρμόσεις τώρα

Aυτά τα Χριστούγεννα βάλε «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Είναι λογικό όσο ο καιρός σε μία σχέση περνάει, τα συναισθήματα να είναι πιο δυνατά και η συχνότητα του σεξ μικρότερη. Αυτό είναι άκρως φυσιολογικό. Το κακό φίλη μου, είναι όταν το σεξ είναι ανύπαρκτο, και δυστυχώς, όποτε συμβαίνει, είναι σαν καταναγκαστικό έργο. Όχι, δεν πρέπει να χωρίσεις, και όχι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Το βασικό είναι να βρεις τρόπους για να φέρεις το πάθος και πάλι στο κρεβάτι σου. Εμείς σου έχουμε 5 χρυσούς κανόνες που καλό θα ήταν να εφαρμόσεις.

  • Μην κάνεις συγκρίσεις: Μη σε συγκρίνεις μάτια μου (όπως έλεγε κάποτε και η Καίτη η Γαρμπή). Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του συνήθειες και προτιμήσεις. Μπορεί λοιπόν η φίλη σου να κάνει πιο συχνά σεξ από σένα, αλλά πιθανότατα να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ή αν δε συζεί, να μένει σε μικρότερη απόσταση με το σύντροφό της, σε σχέση πάντα με σένα. Και τελοσπάντων, σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Και ποιος σου λέει εσένα, ότι το σεξ τους δε διαρκεί 5 λεπτά; Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ,
  • Επικεντρώσου στα θετικά: Όλοι οι άνθρωποι έχουν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά (τι εννοείς εσύ είσαι τέλεια;). Το θέμα ωστόσο είναι να επικεντρωθείς στα θετικά τα οποία αυτομάτως θα ενισχύσουν τη λίμπιντό σου. Είναι λογικό ότι όταν σκέφτεσαι μόνο αυτά που σε εκνευρίζουν, πολύ δύσκολα μετά θα νιώσεις έλξη για το συγκεκριμένο άνθρωπο. Άσε λοιπόν στην άκρη τα ελαττώματα, τα οποία θα συζητήσεις αργότερα, και κράτα τα προτερήματα. Διαφορετικά, δε σε βλέπω να κάνεις σεξ σύντομα.


  • Βάλε πρόγραμμα: Έστω μια φορά την εβδομάδα φίλη μου. Ναι ξέρω ότι τρέχεις και δε φτάνεις, αλλά αν δεν το έχεις στο μυαλό σου, τότε οι μήνες θα περνούν και άντε να τα συμμαζέψεις μετά. Σε περίπτωση που μένετε μαζί, η συχνότητα σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη. Εξάλλου, τον έχεις εκεί δίπλα σου. Μην του γυρνάς την πλάτη και αρχίζεις τα ροχαλητά. Κρίμα είναι.
  • Βγες ραντεβού: Όχι με άλλους προφανώς. Είναι λογικό η ρουτίνα του σπιτιού να σας έχει μιζεριάσει, οπότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανανεωθείτε, από το να ντυθείτε όμορφα και να πάτε σε ένα ωραίο μέρος. Αν σε βοηθάει το concept, βάλε και ένα τέτοιο. Δύο εντελώς άγνωστοι που φλερτάρουν, πίνουν ποτό και καταλήγουν στο κρεβάτι. Spicy.


  • Aς μην ξεχνάμε τα προκαταρκτικά: Υπάρχει λόγος που υπάρχουν και αυτός είναι για να σου διευκολύνουν τη ζωή. Προφανώς και δεν πας κατευθείαν στο ψητό, και προφανώς αν γίνει κάτι τέτοιο, η… έκβαση δε θα είναι θετική. Επικεντρώσου λοιπόν σε αυτά και δε θα χάσεις.
DPG Network