Oι στάσεις που σιχαίνονται οι άντρες είναι τρεις, και είναι αυτές

Γωγώ Φούντα
Oι στάσεις που σιχαίνονται οι άντρες είναι τρεις, και είναι αυτές

Λαβράκι σου έχουμε για σήμερα

Πίστευες ποτέ φίλη μου ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάτι που να σχετίζεται με το σεξ και να μην αρέσει στους άντρες; Ακόμα χειρότερα, να το σιχαίνονται με όλη τους την ψυχή; Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες, τα αγόρια μας σηκώνουν μπαϊράκι και μας απαγορεύουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες στάσεις, γιατί πολύ απλά δεν τις αντέχουν! Παρακάτω, σου έχω τις τρεις βασικές που συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη απέχθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις.

  • Στα όρθια: Είναι λίγοι εκείνοι που αγαπούν τη στάση αυτή, και συνήθως είναι ηθοποιοί την ώρα που υποδύονται τον ρόλο τους, γιατί πολύ απλά η στάση αυτή, εκτός ταινίας δεν είναι και ό, τι καλύτερο. Πρακτικά να το δεις, είναι κουραστική, τα ύψη δεν είναι ποτέ βολικά, ενώ η διείσδυση καταντάει από μία ώρα και μετά σχεδόν βασανιστική. Κούραση, μηδενική ευχαρίστηση και τελικά νεύρα. Ζωή είναι αυτή;
  • Spooning: E τώρα συγνώμη, είναι στάση αυτή για σεξ; Για ύπνο μια χαρά είναι γιατί διατηρείσαι και ζεστός τις κρύες αυτές βραδιές, αλλά μέχρι εκεί! Το spooning ενδείκνυται για αγκαλίτσες, φιλάκια και νιαουρίσματα, και μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης, δεν ενδείκνυται για τίποτα! Δεν είναι βολική, δεν είναι σέξι και φλερτάρεις επικίνδυνα με τον Μορφέα. Εντάξει, δεν είναι πράγματα αυτά. Απορρίπτεται.


  • Η στάση πεταλούδα: Κανονικά λέγεται Hovering Butterfly, δηλαδή φτερούγισμα της πεταλούδας αλλά μη με ρωτήσεις περισσότερα. Η συγκεκριμένη στάση, θέλει εσένα να κάθεσαι στο πρόσωπό του και εκείνος να σου κάνει στοματικό. Σέξι και τολμηρή δε λέω, αλλά υπάρχει ένα βασικό θεματάκι: Οι ανάσες του φίλη μου. Οι ανάσες του γίνονται δύσκολες, βαριές και αν τον δεις να μπλαβιάζει μάλλον θα έχουν σταματήσει εντελώς. Οπότε, αν θέλεις να βγει σώος από όλο αυτό, και να μην τον πιάσει και καμία κρίση πανικού από την προσπάθεια να αναπνεύσει, ή κάνε τη σωστά, ή καθόλου.