Στοματικό σεξ: Ο βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας δε θα το κάνει

Στοματικό σεξ: Ο βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας δε θα το κάνει

Ένα ζήτημα κομβικό με μεγάλη σημασία (!)

Το στοματικό, όπως έχουμε πει εκατοντάδες φορές, είναι το αλατοπίπερο του σεξ. Είναι αυτό που μπορεί να το κάνει λίγο, έως πολύ πιο ωραίο, και σίγουρα πιο απολαυστικό. Υπάρχουν βέβαια και κάποια αγόρια-αρκετά θα έλεγα-που αρνούνται κατηγορηματικά να το κάνουν. Και φυσικά δεν εννοώ μέσα σε μία περιστασιακή σχέση, αλλά σε μία πιο μόνιμη κατάσταση.

Εμείς ρωτήσαμε, μάθαμε και τελικά καταλήξαμε στον ένα και βασικό λόγο για τον οποίο οι περισσότεροι το αποφεύγουν και δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι δε γνωρίζουν πώς να το κάνουν!

Οι άντρες, σε αντίθεση με εμάς τις γυναίκες, δεν είναι ανοιχτοί να συζητήσουν σεξουαλικά θέματα-βασικά δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν τίποτα αλλά τελοσπάντων-οπότε από το να ομολογήσουν ότι δεν έχουν ιδέα πώς να το κάνουν,προτιμούν να προσποιούνται ότι απλά δεν υπάρχει.

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει manual για το συγκεκριμένο, και έχει κυρίως να κάνει με την πρόθεση του άλλου να ικανοποιήσει την παρτενέρ, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα, που πολύ φοβάμαι ότι είναι κάπως πιο περίπλοκο. Σε κάθε περίπτωση εσύ μπορείς να πάρεις το γλυκό σου βλέμμα και ύφος, και να ξεκινήσεις μία κουβέντα, χωρίς φυσικά επικριτική διάθεση. Καλή επιτυχία!



Σίγουρα όχι τέτοιο