5 πολύ βασικοί λόγοι για τους οποίους θέλει διάλειμμα από τη σχέση σας

Γωγώ Φούντα
5 πολύ βασικοί λόγοι για τους οποίους θέλει διάλειμμα από τη σχέση σας

Γιατί θέλει break ο κύριος οέο; 

Σε περίπτωση που είσαι φαν των «Friends», σίγουρα θα θυμάσαι το ιστορικό επεισόδιο με την κλασική φράση «We were on a break», η οποία επαναλαμβανόταν συχνά πυκνά μέχρι το τέλος της σειράς. Το break αυτό λοιπόν, είναι κάτι το οποίο απαντάται αρκετά στη σύγχρονη σχέση, μιας και ένας φόβος για το χωρισμό υπάρχει. Με λίγα λόγια φίλη μου, είσαι στην άβολη θέση, που ακούς τη φράση: «Θέλω ένα διάλειμμα», και πραγματικά, δεν ξέρεις τι να σκεφτείς. Εσύ, που το παρατσούκλι σου είναι τσακάλι! Εγώ σου έχω 5 πιθανούς λόγους για τους οποίους σου το λέει. Διάβασε για να μαθαίνεις.

  • Είναι ένας κομψός τρόπος για να σου πει να χωρίσετε: Φοβάται. Φοβάται να σε πληγώσει (έλα τώρα) και φοβάται να έρθει αντιμέτωπος με τα επιχειρήματά σου. Οπότε σκέφτεται ο μάγκας: Κάτσε να της πω να μείνουμε λίγο χωριστά, να καλοπεράσει με τις φίλες της και να μη θέλει από μόνη της να ξανασμίξουμε! Ωραίο, έξυπνο και σατανικό. Σε περίπτωση που δεν καλοπεράσεις με τις φίλες σου είσαι η χαζή της υπόθεσης. Λυπάμαι.


  • Θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη: Πράγμα το οποίο εσύ δε θα μάθεις ποτέ, εκτός κι αν βάλεις ντέτεκτιβ να τον παρακολουθεί. Εκείνος λοιπόν θα κάνει το σεξ του, θα του περάσει η κάψα, και είτε δε θα τα βρει με την άλλη και θα επιστρέψει σε σένα, είτε τελικά θα τα βρει με την άλλη και θα σου πει ότι είστε καλύτερα χώρια. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις.


  • Θέλει πραγματικά να σκεφτεί τη σχέση σας: Υπάρχει και μία μικρή, μικρούτσικη και απειροελάχιστη πιθανότητα, όντως να θέλει να σκεφτεί για τη σχέση σας. Αυτό μάλλον θα το καταλάβεις, από το γεγονός ότι θα επικοινωνεί μαζί σου. Σημαίνει ότι πραγματικά νοιάζεται για σένα, και πραγματικά θέλει να είστε καλά μαζί. Συγχαρητήρια, ο καλός σου είναι πολική αρκούδα (aka είδος υπό εξαφάνιση).
  • Θέλει την ησυχία του: Ας είμαστε ειλικρινείς, τον έχεις τρελάνει. Οι άντρες γενικά δεν αγαπούν ούτε τη γκρίνια ούτε και την μίρλα. Θέλουν την ησυχία τους, το γυναικάκι τους και την καλοπέρασή τους. Όταν εσύ αυτό το χαλάς, κάποιες φορές χωρίς λόγο, τους καταστρέφεις τον ιδανικό κόσμο που έχουν φτιάξει. Και τότε παθαίνουν το black out, και θέλουν μία περίοδο ανασυγκρότησης. Απλά τα πράγματα.


  • Θέλει να σε τεστάρει: Μα τι σατανάκος είναι αυτός; Θέλει να σε βάλει σε δοκιμασίες για να δει αν πραγματικά αξίζεις να είσαι στο πλευρό του και αν όντως θέλει κι αυτός να είναι στο δικό σου. Δεν είναι απαραίτητα κακό. Αρκεί να εκμεταλλευτείς την περίοδο που είστε χώρια, για να σκεφτείς όντως σοβαρά και να αναθεωρήσεις τη σχέση σας. Τώρα αν στο μεσοδιάστημα γνωρίσεις τον απόλυτο έρωτα, νομίζω ότι θα πρέπει να χωρίσεις. Λυπάμαι, όταν ρισκάρεις δε βγαίνεις πάντα κερδισμένος.