4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις πριν το σεξ

Υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» και είναι αυτές:

To σεξ καλό είναι να γίνεται. Διότι φίλη μου, όχι μόνο σου προκαλεί ευχαρίστηση, αλλά και ένα σωρό άλλα καλά. Και αν έχουμε μιλήσει διεξοδικά για το σεξ αυτό καθαυτό, σήμερα λέω να πούμε κάποια πράγματα για τη διαδικασία πριν το σεξ. Φίλη μου, ήξερες ότι υπάρχουν κάποια πραγματάκια που απαγορεύεται να κάνεις πριν του… δοθείς άνευ όρων; Κι όμως. Παρακάτω στα έχω.

Μην πάρεις αντιισταμινικό

Τα αντιισταμινικά έχουν την τάση να προκαλούν ξηρότητα. Κυρίως στο στόμα αλλά αρκετές φορές και σε άλλα μέρη του σώματος. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ.

Μη φας καυτερά φαγητά

Ξέρεις τώρα. Κατακράτηση, αέρια, φούσκωμα. Δηλαδή την μέρα που θα κάνεις σεξ πρέπει οπωσδήποτε εσύ να φας ινδικό; Έλεος κάπου κορίτσι μου.

Μην πιεις αλκοόλ

Δεν μιλάω για ένα ποτάκι ή ένα ποτηράκι κρασί, αλλά μη γίνεις και λιώμα φίλη μου. Το θέμα είναι να ξέρεις τι κάνεις. Όχι να είσαι ένα βήμα πριν τη λιποθυμία.

Μην ξυριστείς

Μην μπερδευτείς. Όχι να μην ξυριστείς καθόλου. Απλά καλό θα ήταν να το κάνεις το προηγούμενο βράδυ. Με τον τρόπο αυτό, θα δώσεις την ευκαιρία στο δέρμα σου να ηρεμήσει και να μην έχεις ερεθισμούς, σημάδια και κοκκινίλες. Σε περίπτωση που την επόμενη μέρα οι τρίχες αρχίζουν να βγαίνουν, προσπάθησε έστω να ξυριστείς το πρωί της ίδιας μέρας.

Διαβάστε ακόμη:

9 απλά πραγματάκια που οφείλεις να κάνεις αμέσως μετά από ένα χωρισμό

Αυτές είναι οι αγαπημένες στάσεις του μέσου 30άρη

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ