5 σεξουαλικές φαντασιώσεις που όλοι οι άντρες έχουν αλλά… ντρέπονται να σου αποκαλύψουν

Γωγώ Φούντα
5 σεξουαλικές φαντασιώσεις που όλοι οι άντρες έχουν αλλά… ντρέπονται να σου αποκαλύψουν

Ήρθε η ώρα να γίνεις πιο... ανοιχτή νέες προκλήσεις

Η φαντασία ως γνωστόν καλπάζει και μας επιτρέπει να κάνουμε πράγματα ή να βρισκόμαστε σε μέρη που ίσως ποτέ να μην περιμέναμε. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, τις οποίες καλώς ή κακώς, κάποιες φορές επιλέγουμε να κρατάμε για τον εαυτό μας. Ακριβώς το ίδιο κάνουν και τα πολυαγαπημένα μας αγόρια, τα οποία θα λέγαμε ότι… κάπως ντρέπονται! Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις 5 βασικές φαντασιώσεις των αντρών, που ίσως και να μην ήξερες.

Με ένα… φίλο

Είναι παρατραβηγμένο και ίσως αντιδράσεις, αλλά αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δε θα μοιραστεί ποτέ τη φαντασίωση αυτή μαζί σου. Δεν είναι λίγοι οι άντρες, που θα τους άρεσε να δουν την καλή τους να κάνει σεξ με το φίλο τους. Ναι ξέρω, δε θα δεχόσουν ποτέ κάτι τέτοιο. Πιθανότατα καμία γυναίκα. Στο σημείο αυτό να εξάρουμε τη δύναμη της αντρικής φιλίας. Νιώθουν τόση αγάπη ο ένας για τον άλλο, που μοιράζονται τα πάντα.

Στο ασανσέρ

Α ναι βέβαια. Στο ασανσέρ είναι μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις. Και ποιος δεν έχει σκεφτεί ένα γρήγορο και παθιασμένο σεξ με τη σέξι άγνωστη του πάνω ορόφου, ενώ παράλληλα υπάρχει ο κίνδυνος να πιαστούν στα πράσα;

Ο ήρωας

Μεταξύ μας, όλοι οι άντρες έχουν ένα θέμα με τους ήρωες, όπως επίσης και οι γυναίκες. Και ποιος άλλωστε δε θαυμάζει το Batman, σκοτεινός, πλούσιος και σέξι, και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να… σωθεί και τελικά να ξελογιαστεί από μία τέτοια παρουσία. Τώρα που είναι και απόκριες, μην παραξενευτείς αν σου έρθει με καμία στολή. Και εντάξει, από τα παραπάνω, είναι το πιο ανώδυνο!

Γυναίκα από… πάνω

Ναι το θέλουν, και πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις. Λίγοι άντρες μπορούν να αντισταθούν σε μία γυναίκα που τους… διαφεντεύει. Ξέρεις, αυτό που αυτός είναι το υποχείριό σου και τους αρέσει; Αν πάει να σου κάνει σχετική κουβέντα, μην είσαι αρνητική από την πρώτη στιγμή. Δώσε μία ευκαιρία.

Και φυσικά…

Στο πάρκινγκ στο σκοτεινό και απομακρυσμένο, μέσα στο αυτοκίνητο ή και όχι, εκεί είναι που γίνεται η δουλίτσα. Τώρα αν σας δει και κανένας, λογικά θα φύγει τρέχοντας από τη ντροπή του. Δεν πειράζει… Πιθανότατα να το έχει κάνει και εκείνος.

Διαβάστε ακόμη:

Μία επικίνδυνη τάση στο σεξ που μάλλον... έχεις δοκιμάσει κι εσύ

Μία κακή συνήθεια που μπορεί να οδηγήσει στο χωρισμό