Mόνο η Barbie έχει πλαστικά νύχια και είναι ωραία

Mόνο η Barbie έχει πλαστικά νύχια και είναι ωραία

Άσε τα δικά σου νύχια να μακρύνουν λίγο και σταμάτα να είσαι  η «γυναίκα-παπαγάλος» που δε μπορεί ούτε μήνυμα με το κινητό να στείλει.

Πρωί στο λεωφορείο στο δρόμο για τη δουλειά. Μια σούπερ bimbo εισβάλει και επιβάλει την κυριαρχία της στο χώρο τυλίγοντας τα τεράστια πλαστικά νύχια της πάνω στη χειρολαβή. Ήταν λες και ζούσα πάλι τον εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες, με τον Freddy Krueger να υποδύεται η γυναίκα της διπλανής πόρτας με νύχι pop art. Ήταν τόσο αστείο και συνάμα τρομακτικά κακόγουστο. Μια πλαστική, ψεύτικη «πανδαισία». Νύχια που βαμμένα σε οποιοδήποτε χρώμα, διατυμπανίζουν την παντελή έλλειψη καλαισθησίας της ιδιοκτήτριάς τους. Και εκεί μου γεννήθηκε άλλο ένα ερώτημα.

Τις δουλειές σας με αυτά τα ψεύτικα αξεσουάρ στα άκρα σας, εκπαιδεύεστε ειδικά για να τις κάνετε; Μάλλον θα κάνετε κάποιου είδους σεμινάριο, πριν την τοποθέτηση τους, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται. Και δε μπορώ να καταλάβω, επίσης, καθόλου το λόγο, που κάνετε αυτήν την οπτική φασαρία. Θέλετε να δείξετε ότι είστε μοδάτες, σέξι είδωλα που υποτάσσονται όλοι στο πέρασμα σας; Λυπάμαι, είστε εκτός θέματος.