Σεξ για τα πανηγύρια

Σεξ για τα πανηγύρια

Μερικές φορές, τα πανηγύρια είναι τρομερά σέξι...

Ήμουν λοιπόν στην Ικαρία πριν από μερικά χρόνια. Είχα πάει για χιλιοστή φορά, αφού από εκεί είναι ο κολλητός μου, ο οποίος έχει ένα φοβερό σπίτι στο βουνό. Κάποια στιγμή μια ξαδέρφη του έφερε στην παρέα και μια φίλη της από Αθήνα. Τυπική χειραψία και ούτε κουβέντα με την κοπέλα.

Μετά από δυο μέρες, στο γνωστό πανηγύρι της Λαγκάδας, η φίλη της ξαδέρφης ήταν και πάλι εκεί. Άλλη μια τυπική χειραψία συνοδευόμενη από πέντε κουβέντες αυτή τη φορά. Δεν μου προκαλούσε με τίποτα το ενδιαφέρον το συγκεκριμένο κορίτσι γιατί έφερνε λίγο σε τσουλάκι και με ξενέρωνε αυτό, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι έπρεπε να είμαι και αντικοινωνικός.

Οι ώρες περνούσαν, το κρασί έρρεε, η διάθεση ξέφευγε κι ένα Διονυσιακό κλίμα επικρατούσε στο πανηγύρι. Η μπάντα αποφασίζει αν παίζει ένα τσιφτετέλι και με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, βρέθηκα με το «τσουλάκι» να χορεύω σε φάση «get a room».

Με το που τελειώνει ο χορός, κοιταζόμαστε και περπατάμε προς τα χωράφια χωρίς να πούμε κουβέντα. Ούτε καν ασχοληθήκαμε με το πόσοι μας κοιτούσαν εκείνη την ώρα να φεύγουμε και ούτε ξέρω αν απομακρυνθήκαμε αρκετά ώστε να μην μας βλέπουν. Αυτό που θυμάμαι (αμυδρά) είναι ότι το «τσουλάκι» επιβεβαίωσε την εικόνα του και μου προσέφερε μερικά συγκλονιστικά λεπτά στη φύση. Από την επόμενη μέρα, δεν την ξαναείδα ποτέ.

Acrobat from Venice, 25