Υπάρχουν δύο είδη ανδρών: αυτοί που λατρεύουν το στοματικό σεξ και οι ψεύτες

Υπάρχουν δύο είδη ανδρών: αυτοί που λατρεύουν το στοματικό σεξ και οι ψεύτες

Μην μπερδεύεστε, δεν υπάρχει άνδρας που δεν το λατρεύει.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως το μέγεθος της λατρείας εξαρτάται απόλυτα από την ικανότητά σας στον συγκεκριμένο τομέα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Υπάρχει η περίπτωση να μην τρελαίνεστε να το πολυκάνετε για διάφορους λόγους. Είτε γιατί δεν έχετε σταθερή σχέση και δεν ξέρετε που θα πέσετε, αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας φροντίζει για τη σωματική του υγιεινή ή όχι (δηλαδή αν είναι καθαρός), είτε γιατί δεν σας αρέσει η γεύση σας μετά, είτε γιατί σας αηδιάζει η μυρωδιά ή απλά η ιδέα του (σ' αυτή την περίπτωση μάλλον είστε Μορμόνα), είτε οτιδήποτε.

Γεγονός όμως είναι πως για έναν άνδρα το συγκεκριμένο κεφάλαιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και καλό είναι να το πάρετε κι εσείς στα σοβαρά. Κάντε ό,τι μπορείτε για να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και μάθετε να ικανοποιείτε τον άντρα που έχετε επιλέξει να βρίσκεται στο κρεβάτι σας.

Και μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να τον πειράξει τίποτα (εκτός αν τον πονέσετε με κάποιο τρόπο) και θα εκτιμήσει την προσπάθεια. Κάθε άνδρας είναι πρόθυμος να σας δώσει οδηγίες και να σας κατευθύνει αν τυχόν δεν αποδίδετε όπως ακριβώς του αρέσει. Ακούστε τον.