Κάνε τον δικό σου με 5 απλές κινήσεις

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση

Φλερτάρετε, υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, σίγουρα, αλλά εκείνος δείχνει να διστάζει σε ό, τι έχει να κάνει το... επόμενο βήμα. Καμιά φορά οι άντρες φίλη μου, μπορεί να γίνουν πολύ πιο πολύπλοκοι από εμάς τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να μας μπερδεύουν με τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, επειδή εμείς είμαστε φίλες σου, και νοιαζόμαστε για σένα, σου έχουμε 5 απλές κινήσεις για να καταφέρεις να τον κατακτήσεις. 

Να μην είσαι απελπισμένη

Κανένας άντρας δε θέλει μια γυναίκα κρεμασμένη από πάνω του, εκτός πια κι αν είναι κομπλεξικός και έχει θεματάκια. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να του δείχνεις ότι ψοφάς για σχέση, για γάμο ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να του δείχνεις ότι όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Helloooo… Υπήρχες και πριν τον γνωρίσεις.

Να είσαι απασχολημένη

Σε συνέχεια του παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις και τα δικά σου πράγματα. Έχεις δουλειά, κοινωνικές συναναστροφές και γενικά είσαι σημαντική και σε μία ακόμη μεγάλη μερίδα ανθρώπων, που δεν περιλαμβάνει εκείνον. Έχε τη δική σου ζωή και τις δικές σου φιλοδοξίες.

Να μη ζηλεύεις

Αλήθεια δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη ζήλεια-όταν προφανώς δε σου δίνει δικαιώματα. Είναι κουραστική και δυστυχώς κάνει μεγάλο κακό στη σχέση σου. Να είσαι χαλαρή, γλυκιά και κουλ. Τη γκρίνια και την καταπίεση οι άντρες τη σιχαίνονται και αυτό είναι κάτι που σίγουρα γνωρίζεις.

Να είσαι ευγενική

Η ευγένεια είναι σημαντικό προσόν, και δυστυχώς δεν τη διαθέτει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Οπότε, σε περίπτωση που το έχεις, κοίτα να το κρατήσεις. Και σε περίπτωση που δεν το έχεις καλό θα ήταν να το αποκτήσεις.

Να φροντίζεις τον εαυτό σου

Όχι δε λέω ότι θα πρέπει κάθε μέρα να δείχνεις σαν μοντέλο-ούτε τα μοντέλα δεν μπορούν να το κάνουν αυτό φίλη μου-αλλά δεν υπάρχει λόγος να παρατήσεις τον εαυτό σου και να γίνεις μια άλλη. Στο κάτω κάτω σε ερωτεύτηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους και ένας από αυτούς είναι και η εμφάνισή σου.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ