Πες μας ποια είναι η αγαπημένη σου πίτσα να σου πούμε τι κρεβάτι κάνεις

Πες μας ποια είναι η αγαπημένη σου πίτσα να σου πούμε τι κρεβάτι κάνεις

Σου φαίνεται παράλογο; Ρίξε μία ματιά παρακάτω

Εντοπίσαμε ποια είναι η συμπεριφορά σου κάτω από τα σεντόνια ανάλογα με την πίτσα που προτιμάς.

Πεπερόνι Είσαι η τεμπέλα της υπόθεσης. Σου αρέσει απλά να «κάθεσαι» και περιμένεις από τον άλλον να τα κάνει όλα. Αγαπημένη σου συνήθεια είναι να υποκύπτεις στα κόλπα του συντρόφου σου προσφέροντας του το πιο πικάντικο βλέμμα σου.

Special Σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις νέα πράγματα, παντού και πάντα. Στόχος σου είναι να μην αφήσεις τίποτα ανεξερεύνητο, γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από το σεξ. Εν ολίγοις, το ‘χεις.

Χαβανέζικη Οι εξωτικές σου προτιμήσεις φαίνονται και στο σεξ. Για εσένα, οι διακοπές είναι ένας μαραθώνιος στο κρεβάτι και οι επιδόσεις σου αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς όταν βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου.

Veggie Εσύ δεν είσαι και το πιο kinky κορίτσι της παρέας. Τα μαστίγια και τα sex toys σε αφήνουν αδιάφορη –μη σου πούμε ότι δεν βρίσκεις και το λόγο ύπαρξής τους-. Για εσένα το σεξ είναι το απόγειο του ρομαντισμού.

Μπέικον και μανιτάρια Η γκουρού της ισορροπίας. Συχνά θέλεις να δοκιμάζεις νέα πράγματα στο κρεβάτι άλλα πάντοτε επιστρέφεις στις κλασικές στάσεις, απολαμβάνοντας τες στο έπακρο.

Μαργαρίτα Σε αντίθεση με το κορίτσι από πάνω που είναι ανοιχτό σε νέες προκλήσεις, εσύ παραμένεις σταθερή στα δοκιμασμένα. Το σεξ για εσένα είναι μια απόλαυση όπως όλες οι άλλες. Να φανταστούμε το σεξ γίνεται μόνο στο κρεβάτι;

Πικάντικη με κοτόπουλο Μια εσύ και άλλη μια η Samantha Jones του Sex and the City. Το σεξαπίλ σου ρίχνει έναν άντρα στο κρεβάτι πριν κάνεις το παραμικρό και αποκλείεται να σηκωθεί.. ανικανοποίητος.