Κάντο όπως ο Στρος Καν

Κάντο όπως ο Στρος Καν

Με έμπνευση από τη γνωστή πρόσφατη ιστορία.

Ήμουν προ ημερών στη δουλειά και συζητούσαμε το σκηνικό με τον Στρος Καν με τους συνάδελφους. Αφού είπαμε τα χειρότερα για το συγκεκριμένο «κύριο», αρχίσαμε να κάνουμε πλάκα για τη φάση πελάτης ξενοδοχείου-καμαριέρα, το γυρίσαμε λέγοντας πως πρόκειται για τρελή φαντασίωση και πως θα είχε πλάκα να γούσταρε η καμαριέρα και να περνούσε καλά πριν φύγει για να συναντήσει τη Μέρκελ. «Να το κάνεις με το Σπύρο στο σπίτι!» μου είπε η συνάδελφος Ελευθερία και τι το 'θελε; Η προπέρσινη στολή καμαριέρας που είχα πάρει για τις απόκριες ήρθε στο μυαλό μου και δεν έφυγε ποτέ.

Μετά τη δουλειά, πήγα στο σπίτι, το καθάρισα βιαστικά και φόρεσα τη στολή μου –φυσικά με δικτυωτό καλσόν, χωρίς εσώρουχα και προκλητικό βάψιμο. Μετά από λίγη ώρα, ο Σπύρος μπήκε στο σπίτι κατάκοπος απ' τη δουλειά και μόλις με είδε έμεινε. «Τι κάνεις εκεί;» μου είπε. «Καθαρίζω το δωμάτιο κύριε Καν» απάντησα. Το μάτι του γύρισε μόλις με είδε σκυμμένη (επαναλαμβάνω χωρίς εσώρουχο) να ξεσκονίζω κάτω απ' τον καναπέ (τελείως άκυρο σημείο, αλλά εξυπηρετούσε τον στόχο), πέταξε την τσάντα κάτω και όρμηξε πάνω μου.

«Δεν μου αρέσει ο τρόπος που καθαρίζετε κυρία μου, θα διαμαρτυρηθώ στη διεύθυνση» και διάφορα άλλα τέτοια έλεγε καθώς έβγαζε τα ρούχα μας όσο πιο βιαστικά τον έχω δει να το κάνει ποτέ. Μετά από το ολονύκτιο εκείνο όργιο, πήγα στη δουλειά χάλια και δήλωσα στην Ελευθερία πως βάζω στοίχημα ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανδρική φαντασίωση ever.

Μάνια, 33